Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
3°C
JUTRI
18°C
2°C
Oceni objavo

DU Žužemberk, 1. pokal v pikadu moški

20.9.2018 je DU Prečna organiziralo in izvedlo meddruštveno tekmovanje v pikadu-ženske-moški ter streljanje z zračno puško-moški. Sodelovalo je šest društev upokojencev in sicer Prečna, Uršna sela, Bela cerkev, Straža, Dolenjske Toplice, Škocja, Mali Slatnik in Žužemberk.
Po končanem tekmovanju je sledilo druženje z malico, župan občine Novo mesto g. Gregor Macedoni je vse prisotne lepo pozdravil, ter v zaključku druženja najboljšim trem ekipam v pikadu, ženske-moški podelil pokale, prav tako prvim trem posameznikom medalje.
Ekipa DU Žužemberk moški - pikado je bila tokrat uspešnejša, saj je zasedla tretje mesto in si tako prislužila prvi pokal do sedaj na vseh upokojenskih tekmovanjih. Prav tako je naš član Jože Jaklič med posamezniki-pikado, zasedel tretje mesto in si prislužil medaljo. Ženskem tokrat ni šlo najbolje, so pa do sedaj že dobile pet pokalov v pikado ekipno, tako, da se bomo moški morali še dobro potruditi, da jih dohitimo v pokalih.

V streljanju z zračno puško, pa DU Žužemberk ni dosegel prav posebnih rezultatov, so pa bili podeljeni pokali za prva tri mesta in medalje za posamezna prva tri mesta.
Ekipi DU Prečna se zahvaljujemo za uspešno izvedbo tekmovanj, ter za povabilo. Člani Du Žužemberk so odšli domov vidno zadovoljni, saj so prvi pokal tudi malo zalili, seveda bo pa za kakšne večje rezultate potrebno tudi več treninga....Jole Adrijanić

http://radiokrka.si/clanek/novice/videofoto-660834

Povezave

App
Undefined

Oglejte si tudi