Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
8°C
JUTRI
24°C
7°C
Oceni objavo

Napovednik dogodkov v občini Ivančna Gorica za prihajajoči vikend

Prihajajoči dnevi bodo v občini Ivančna Gorica zaznamovani s številnimi prireditvami na katere ste vljudno vabljeni.

Ker je EU projekt tudi moj projekt, vas Zdravstveni dom Ivančna Gorica še vedno vabi na današnji dan odprtih vrat, ki bo potekal do 17. ure, na ploščadi pred zdravstvenim domom Ivančna Gorica.

Občina Ivančna Gorica vas vabi na otvoritev vodovoda na Leskovški planoti v petek, 17. maja 2019, ob 17. uri, pri vodohranu Škrjanščica nad Leskovcem pri Višnji Gori.

Združenje šoferjev in avtomehanikov Ivančna Gorica v sodelovanju s soorganizatorji vabi v soboto, 18. maja 2019, med 9. in 13. uro, na preventivno akcijo »MOTORIST ZA VEDNO«, ki bo na Sokolski ulici v Ivančni Gorici. Akcija je namenjena motoristom in drugim občanom, pripravljen bo tudi poseben program za najmlajše.

Stična bo v petek in soboto v znamenju gasilstva. Podjetje Dräger in partnersko podjetje Webo vas v sodelovanju s Prostovoljnim gasilskim društvom Stična vabi na ROADSHOW 2019 – zdravstvena tveganja gasilcev in reševalcev (Healthy Firefighters).

Vabljeni tudi na Posestvo Magovac, na Krko, ob Reki ljubezni, na 1. FESTIVAL JEDI IZ POSTRVI, kjer se bodo predstavili lokalni obrtniki in rokodelci ter lokalni eko kmetovalci! Pridružite se v soboto, 18. maja, od 10. ure dalje.

Moto klub Fire Group vabi na jubilejni 20. moto zbor, ki bo potekal v soboto, 18. maja 2019, s pričetkom ob 12. uri, v Ivančni Gorici. Na moto srečanju ne bo manjkalo dobre glasbe, saj bodo za glasilske razgibali člani skupine Rok’n’Band in Johnny and his Rockin’ Tunes.

Kulturno društvo Ivančna Gorica Ženski pevski zbor Harmonija vabi na koncert Avsenikovih pesmi »Ves v cvetju smehljal se je maj«, ki bo v nedeljo, 19. maja 2019, ob 18. uri, v Kulturnem domu Stična.

Vabimo vas, da si podrobnosti o posameznih dogodkih ogledate na povezavi Namig za premik.

Oglejte si tudi