Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
6°C
JUTRI
10°C
2°C
Oceni objavo

Vse, kar morate vedeti o bližnji prihodnosti suhokranjskega turizma

Če je tudi vam prišlo na uho, da se na področju turizma v Suhi krajini dogaja nekaj skrivnostno zagonetnega, vam lahko to informacijo tako potrdimo, kot zanikamo. Res je, da se aktivno postavljajo temelji za turistično destinacijo Suha krajina, ki jo bomo tudi umestili na turistični zemljevid Slovenije.

Za obzidji pa se ne dogaja nič skrivnostnega. Nič takega, kar bi lahko grajske spletične raznašale od vogala do vogala. Se bo pa med štirimi vogali občinske sejne sobe zgodilo srečanje in zanimiva izobraževalna delavnica za vse, ki se vas turizem v teh naših krajih vsaj malo dotakne.

Kdaj in kje?
Vabimo vas, da se nam pridružite v ponedeljek, 30. maja 2022, od 10.00 do 14.00 v sejni sobi občinskega sveta občine Žužemberk na Grajskem trgu 26 (I. nadstropje), da se spoznamo, nekaj zanimivega naučimo in da vam predstavimo, kaj smo do zdaj že uspeli stkati, vklesati in skovati na turističnem projektu.

Zelo bomo veseli vaše udeležbe. Prosimo, da jo potrdite po elektronski pošti na andreja@ecetera.si ali s klicem na 051 611 110.

Oglejte si tudi