Logo MojaObčina.si

Zreče

JUTRI
-2°C
-4°C
ČE.
2°C
-4°C
Deli
1241

PROSTOVOLJEC LETA 2017 V ZREČAH JE MIRAN KRAJNC

 

 

Biti prostovoljec je biti lepo  a ni enostavno.Marsikdo se verjetno ne zaveda,da ga obišče človek,ki s  svojim vozilom prostovoljno,brezplačno prevozi gorske poti,ceste,dovozne poti,da obišče posameznike.Pa še ni obupal,čeprav ga vsi ne sprejmejo prijazno,ko pride ali pa ostanejo vrata celo zaprta.

Krajevna organizacija Rdečega križa  Zreče je nanj posebno ponosna,ker je vedno dosegljiv,vedno pomaga,ko je to potrebno in je pri vseh akcijah zraven.Smo pa na Rdečem križu Zreče ponosni tudi na vse tiste krajane,ki sodelujete v vsaki akciji,ki se na prošnje našega prostovoljca odzovete.Za Skomarje in Resnik skrbi že 11 let   MIRAN KRAJNC iz Resnika.Skrbi za ljudi  na svojem področju,skrbi za  akcije pri zbiranju prispevkov za »Drobtinico«,ki  gre v dobrobit toplih obrokov OŠ ZREČE.Ko pride do nesreče je prav tako prisoten in velikokrat odpelje svoje ljudi do zdravnika,v trgovino,se odpelje do lekarne-skratka skrbi za vse tiste,ki ga potrebujejo.

Vsakoletno srečanje starejših občanov v Zrečah obišče skupaj s svojimi krajani.

Prostovoljno,brez plačil opravi sto in eno delo,kar marsikdo ne ve-lahko pa vam s tem pisanjem  vse omenimo in potrdimo,da smo v Krajevni organizaciji prav zato zelo veseli,da ga imamo,da se lahko nanj obrnemo,da lažje izvedemo kakšne akcije.

Leošnja 16. Akcija »NAJ PROSTOVOLJEC«,kateri je častni pokrovitelj  BORUT PAHOR- je bila za Mirana nekaj posebnega.Svoj čas je celo deloval nekaj časa na Brdu- sedaj pa je šel skupaj  z medicinko MARIJO MEDVEN  po  priznanje naj prostovoljca za leto 2017.Marija  iz Slov.Konjic in Miran iz Zreč.

Pred  obiskom  Brda smo na poti popili kavico,kjer smo se  srečali tudi z ALENKO Bratušek s  sinom,potem pa smo se priključili vsem prostovoljcem Slovenije.Veseli smo,da je tokrat prav to priznanje za Zreče prejel  MIRAN.

 

 

 

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij