Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
7°C
JUTRI
19°C
6°C
Oceni objavo

ODI V TERMAH PARADISO

V začetku meseca so se člani Območnega društva invalidov Dravinjske doline odpeljali z dvema avtobusoma na enodnevno druženje v terme Paradiso, v Dobovo pri Brežicah.

Ob prihodu v Dobovo so pomalicali slastne sendviče in se odpravili na triurno razvajanje v termalni vodni park. V bazenih s čisto termalno vodo brez dodatkov, so si izboljšali funkcionalnost gibalnega sistema in hrbtenice. Iz bazena so občudovali prelep hotel in balkonsko cvetje na njem. Po mokrem razvajanju in vročem klepetu, so se oglasili lačni želodčki. Zanje so poskrbeli hotelski kuharji z izbrano in bogato ponudbo jedi. Potovanje so nadaljevali proti Brežicam, kjer so si ogledali Grad Brežice. Najlepši prostor v gradu je viteška dvorana, kjer danes potekajo razni koncerti in tudi poroke. V grajski kleti hranijo žlahtna arhivska vina s tega področja. Ob povratku domov so se ustavili v restavraciji ob apartmajih Term Podčetrtek in si privoščili še okusen sladoled ali pa  kozarec grenke penaste tekočine. Vseskozi jih je spremljala pojoča harmonika veselega godca.


Dan je bil lep, sončen, druženje prijetno, zato se vsi člani ODI zahvaljujejo vodstvu društva za lepo organizirano druženje.

Olga Pančič

Oglejte si tudi