Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
2°C
JUTRI
13°C
0°C
Oceni objavo

REDNI OBČNI ZBOR ODI DD

Pred nekaj dnevi je potekal redni občni zbor Območnega društva invalidov Dravinjske doline Slov. Konjice. Zbralo se je dvesto dvajset članov. Zbora sta se udeležila tudi gosta župan občine Slov. Konjice Drago Ratajc in podžupan občine Vitanje Milan Horvat. Opravičili so se Drago Novak, predsednik ZDIS, Dragica Mirnik, predsednica koordinacije DI za Celjsko regijo, župan občine Zreče mag. Boris Podvršnik  in strokovna nosilka »Posebnih socialnih programov«  Janja Tajnikar, dipl. soc. del. 
 

Vse prisotne je pozdravil predsednik društva Franc Rečnik. Občni zbor je potekal po  dnevnem redu. Odlično ga je vodila Lidija Pratnemer. Finančno poročilo je predstavila blagajničarka Vida Pušnik. Posamezne komisije so podale svoja poročila za preteklo leto. Bilo je zelo delavno. V mesecu septembru so na Rogli praznovali častitljivih 50 let uspešnega delovanja. Ob tem dogodku so izdali tudi Jubilejni bilten. Vsako leto izdajo tudi Vodnik. Tajnica društva Betka Vodopivec,  je potek zbora pridno beležila. Društvo si prizadeva izboljšati kakovost življenja delovnih invalidov, oseb s telesno okvaro in oseb s statusom invalida po ZZRZI.  Vsi prostovoljci, ki delujejo v društvu si prizadevajo za čim večjo in boljšo vključenost invalidov v družbo.   

Pohvale za svoje delo so prejeli tudi s strani Draga Ratajca in Milana Horvata.  


Predsednik je ob koncu vsem ženskam voščil vesel 8. marec, Vida pušnik pa se je s prijaznim nagovorom dotaknila src vseh žensk. Društvo jim je podarilo tudi cvetlico.

Sledilo je kosilo, zabava ob glasbi in obvezen klepet ob kavici.

 

Olga Pančič

Oglejte si tudi