Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
11°C
JUTRI
13°C
2°C
Oceni objavo

Člance zaključile sezono višje od pričakovanj

Članice Weiler Volley Zreče so sezono zaključile na domačem parketu proti vodilni ekipi lige; OK Prevalje. Gostje so tudi tokrat upravičile vlogo favoritinj in se po zmago z 0:3 zanesljivo uvrstile v 1.B. ligo v naslednji sezoni.

V zadnji tekmi sezone so #WeilerGirls gostile vodilno ekipo lige in prve kandidatke za napredovanje v 1.B. SPORTKLUB LIGO naslednje sezone. Izkušene korošise so tudi v 18.krogu upravičiole vlogo favoritinj in tako kot  vse kroge do sedaj odigrale zanesljivo tekmo v visokem ritmu in jo na koncu zasluženo dobile z 0:3 in se veselile napredovanja v višnji rang tekmovanja v  naslednji sezoni.

Pomlajena ekipa Weiler Volley Zreče, ki je v sezono vstopila s kopico starejših deklic, je glede na sestavo ekipe dosegla v ligi visoko 4.mesto, ob čemer bi ob nekaj športne sreče bilo povsem realno dosegljivo tudi mesto višje. Ekipi Prevalja in Nova KBM Branik 2 pa sta bili v tej sezoni realno negosegljivi. 

Ekipo Weiler Volley Zreče so v sezoni 2021/2022 sestavljale: 1-Neja Hlastec, 2-Ana Lukman, 4-Ajda Kotnik, 6-Nastja Gorinšek, 7-Sara Črešnar, 9-Ajša Iršič (K), 10-Nika Kavčič, 11-Tinkara Pec, 12-Živa Pogorevc,  13-Hana Detiček (manjka), 14-Nika Kovše, 15-Nika Vovk, 17-Blažka Dečar, 18-Petelinšek Blažka (L1). 
V jesenskem delu ej bila v ekipi tudi podajalka Hana Leva.  Trener: Boris Klokočovnik, pomočnik: Mitja Bremec, kondicijski trener: Rosama Kranjc.

Za ekipo je zagotovo ena uspešna sezona, ki ji bo sledilo nekaj malega počitka. Pred igralkami sta nato še zaključeka mladinske in kadetske lige, kijima bo sledilo še delo na tehniki do poletnega premora.

Oglejte si tudi