Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
1°C
JUTRI
14°C
-1°C
Oceni objavo

Anketa za prebivalce destinacije Rogla - Pohorje

Turistična destinacija Rogla-Pohorje (TDRP) je z vključitvijo v Zeleno shemo slovenskega turizma vstopila na pot trajnostnega razvoja in je prejemnica znaka Slovenia Green Destination GOLD. Med pomembne aktivnosti obnovitve znaka sodi tudi pridobitev podatkov s strani različnih deležnikov: prebivalstva, obiskovalcev in turističnega gospodarstva.

Prebivalci občine Zreče ste ključni deležnik razvoja turizma v destinaciji, zato je vaš odnos do turizma zelo pomemben. Anketo, v kateri nam boste zaupali vašo oceno trenutnega stanja, lahko izpolnite v fizični obliki in jo vrnete na naslov: LTO Rogla-Zreče, Cesta na Roglo 13b, 3214 Zreče ali pa nam odgovore, za katere boste potrebovali zgolj nekaj minut, zaupate TUKAJ (bližnjica do ankete).

Izpolnjena anketa, ki jo potrebujemo do konca leta 2021, bo pripomogla k boljšemu razumevanju kakovosti trajnostnega poslovanja destinacije in k razvoju zelenega turizma.

Za vašo dragoceno pomoč pri oblikovanju boljše skupne prihodnosti, se vam iskreno zahvaljujemo. Ker nam je mar za vašo mnenje.

S skupnimi močmi lahko naša destinacija postane še bolj zelena.

Ekipa TDRP

Oglejte si tudi