Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
6°C
JUTRI
23°C
5°C
Oceni objavo

JAZZ LADIES BODO GOSTJE DRUGEGA GLASBENEGA VEČERA V TRŽIŠKEM MUZEJU

Andrej Šifrer, eden tistih slovenskih kantavtorjev, katerih pesmi so ponarodele in jim priljubljenost s časom le raste, je pred slabim mesecem odprl vrata letošnji sezoni Glasbenih večerov v Tržiškem muzeju. Bliža se že drugi, ki ga bodo z izjemnimi glasovi in interpretacijo obogatile dame – JAZZ LADIES.
Zasedba petih mladih dam, zbranih zaradi ljubezni do jazz glasbe, občinstvo osvaja s svojimi izvedbami in priredbami glasbe 60-ih, 70-ih pa vse do sodobne glasbe. Igrajo in pojejo jazzovske, swing in bebop uspešnice, tudi skladbe latinskoameriškega izvora in slovenske popevke. Akademsko izobražene, izkušene in unikatne glasbenice s svojim muziciranjem navdušujejo publiko na koncertnih gala prireditvah in festivalih po Sloveniji in tujini. Verjamemo, da bodo s pristnim, igrivim in glamuroznim nastopom navdušile tudi naše občinstvo.


Na drugem Glasbenem večeru, ki bo na sporedu v nedeljo, 30. junija 2019, ob 20. uri bo na vrtu Tržiškega muzeja nastopila zasedba JAZZ LADIES.


Skupino Jazz Ladies sestavljajo Natalija Tumpej - vokal, Taja Božič - klavir, Nina Merkoci - saksofon, Petra Trobec - kontrabas in Nina Korošak Serčič - bobni.


V nadaljevanju Glasbenih večerov v Tržiškem muzeju bodo nastopili še:

  • THE POCKET ENSEMBL, ki združuje naše najboljše multiinstrumentaliste kot so Boštjan Gombač, Lojze Krajnčan, Kristijan Krajnčan, Petra Vidmar in Robert Jukič (26. julij 2019, ob 20.30),
  • KATRINAS - Katarino, Sanjo in Petro povezujejo skupne glasbene vizije in ustvarjalni zagon. Druži jih želja po ustvarjanju kvalitetne večglasne vokalne glasbe in po prenašanju njene pozitivne sporočilnosti ljudem (23. avgust 2019, ob 20.30),
  • FESTIVAL PARADIŽ, s pestrim uličnim in glasbenim dogajanjem, kuhno na prostem in velikim koncertom. Nastopili bodo BIG BAND RTV SLOVENIJA pod vodstvom maestra Lojzeta Krajnčana, NUŠKA DRAŠČEK, ROMANA KRAJNČAN in LADO BIZOVIČAR. Vstop v glasbeni paradiž bo prost! (24. avgust 2019, od 18. ure dalje).

 

Vstopnice za koncerte si lahko zagotovite v Tržiškem Muzeju (T: 04 53 15 500, E-pošta: trziski.muzej@guest.arnes.si) ter v TPIC Tržič (T: 04 5971536 ali GSM: 051 627 057).

 

 

Oglejte si tudi