Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
6°C
JUTRI
23°C
5°C
Oceni objavo

Kreativa izziva za mlade

Pomlad bo zanimiva in barvita tudi v našem društvu. Zakaj? Ker bomo začeli ustvarjati s srednješolci. V sodelovanju z Občino Bled in Razvojno agencijo Zgornje Gorenjske (RAGOR) bomo v družbo povabili vse mlade od 14. do 18. leta. Družili se bomo ob koncih tedna in skupaj ustvarjali zanimive in kreativne vsebine, ki jih bomo skozi proces gledališkega ustvarjanja pripeljali skupaj do zaključne produkcije. Spoznavali se bomo s prvinami impro gledališča in drugimi umetniško-kreativnimi prvinami ustvarjanja.

Za mladostnike je to pomemben čas, saj v tem obdobju potrebujejo pozitivne spodbude in možnost druženja z vrstniki.  Zelo pomembno se nam zdi, da se mladim omogoči kakovostno preživljanje prostega časa v kreativnem okolju. S tem pridobivajo tudi občutek pripadnosti in varnosti.

S tem projektom želimo razširiti ponudbo dejavnosti za mladostnike. Tako bodo mladostniki krepili osnovne komunikacijske veščine, svojo samozavest in veščine javnega nastopanja. Izzivi jih bodo gnali naprej v osebnostno rast in rast za življenje.

Kreativa izziva se bo začela v mesecu marcu. Sprva se bomo srečevali v Kulturnem domu Zasip, in sicer vsak petek od 18. do 19, ure, kasneje pa v novem Medgeneracijskem centru na Bledu. Družili se bomo do meseca oktobra in si seveda med poletjem privoščili počitnice. Prijavite se lahko prek e-naslova kudkamot@gmail.com. Ob prijavi napišite ime in priimek, starost.

Prvič se dobimo v petek, 4. marca, ob 18. uri v Kulturnem domu Zasip.

Veselimo se novih izzivov in vabimo vse mlade v našo družbo. Povejte naprej!

 

KUD Kamot Zasip

Oglejte si tudi