Logo MojaObčina.si

Žiri

DANES
30°C
14°C
JUTRI
32°C
13°C
1952

ŽIRfit - z gibanjem do zdravja

Ste se že kdaj znašli v situaciji, ko ste za skupino prijateljev sopihali v hrib in si želeli, da bi bili bolj fit? Ali pa je bilo to mogoče med premikanjem pohištva, lovljenjem otrok okrog hiše, delom na vrtu ali ko ste v ogledalu zagledali trebušček, ki ga še nekaj let nazaj ni bilo tam?

Če je vaš odgovor da, ste lahko prepričani, da niste edini. Ustrezen telesni fitnes je ena izmed osnov za to, da lahko učinkovito premagujemo vsakodnevne obremenitve in uživamo v prostočasnih dejavnostih. Če ste odločeni, da je zdaj pravi čas za to, da vzamete svoje zdravje in dobro počutje v svoje roke ter naredite korak naprej, vas vabimo na letošnji ŽIRfit: 21. maja 2022 v novo športno dvorano Žiri.

Gre za enodnevni družabni dogodek, na katerem s sklopom meritev preverimo vaš telesni fitnes z vseh zornih kotov: s hojo na 2 km preverimo zmogljivost vašega srčno-dihalnega sistema, s sklopom meritev v dvorani pa tudi vaše ravnotežje, moč celega telesa, koordinacijo gibanja in gibljivost. Na koncu vam predstavimo, kje se glede na opravljene meritve nahajate glede na svoje vrstnike oz. vrstnice, in vam svetujemo, kaj lahko na področju telesnega fitnesa storite za izboljšanje vašega zdravja in dobrega počutja.

Meritve potekajo v sproščenem okolju in so prilagojene različnim zmogljivostim in starostim, tako da se jih lahko varno udeležijo tudi starejši, za katere imajo pripravljen njim prilagojen nabor meritev.

Vabljeni vsi nad 18 let, ne glede na svoja leta ali na to, kako ”športni” se počutite. Bistveno je, da želite narediti nekaj zase! Povabite še svoje prijatelje, starše, brate, sestre, soseda – za dobro dužbo in malo zdrave tekmovalnosti – in se nam pridružite. Potrebna je predhodna prijava na spletni strani.

Se vidimo 21. maja!


Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi