Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
-2°C
JUTRI
10°C
2°C
Oceni objavo

PROSTOVOLJCI – informativno srečanje – 29. november ob 16.30

Mladi in odrasli, 
študenti, zaposleni in upokojeni,

  • če imate čas in voljo, da bi se eno uro na teden družili s starejšimi ljudmi v obojestransko korist,
  • če ste pripravljeni v svojem kraju narediti nekaj konkretnega za bolj zdravo in lepše staranje (v skupini predelati program za preprečevanje padcev v starosti, prostovoljsko voziti starejše po opravkih z občinskim vozilom, družabniško pomagati ali obiskovati starejše v kraju…),
  • če se hočete učiti lepega osebnega komuniciranja s starim človekom, kadar je prijeten ali neprijeten,
  • če se želite tega učiti skupaj z drugimi prostovoljci v kraju, ki imajo enake želje …

potem ste vabljeni na INFORMATIVNO SREČANJE za usposabljanje prostovoljcev za zdravo staranje in medgeneracijsko sožitje, ki ga pripravljamo v strokovnem sodelovanju z Inštitutom Antona Trstenjaka za gerontologijo in medgeneracijsko sožitje.

Srečanje bo potekalo v torek, 19. novembra, ob 16.30 uri, o lokaciji srečanja bodo prijavljeni obveščeni naknadno. Prijave zbiramo do torka, 12. novembra. 

Informativno srečanje je namenjeno vsem zainteresiranim. Tako tistim, ki ste se že odločili, da želite s svojim prostovoljnim delom graditi bolj povezano in sočutno žirovsko skupnost, kot tudi tistim, ki se za to še niste odločili, pa bi radi zgolj pridobili več informacij o pomenu prostovoljstva in načinu dela.

Za vse, ki želite priti na to srečanje, je obvezno, da se nanj prijavite. Prijavite se lahko z izpolnjeno priloženo prijavnico (izpolnjeno in podpisano prinesite na občino ali poskrenirano pošljite na blaz.karlin@ziri.si) ali na naslov blaz.karlin@ziri.si sporočite svoje kontaktne podatke (ime, priimek, naslov, elektronski naslov, telefon). Prijavljeni bodo naknadno prejeli vabilo s točno lokacijo srečanja.

V prilogi lahko poleg prijavnice najdete tudi zloženko, v kateri je na kratko opisana vloga in poslanstvo prostovoljstva. Vabljeni k branju in udeležbi na informativnem srečanju!Dokumenti, priloge  Prenesi kategorijo dokumentovPRIJAVNICA za prostovoljstvo Ziri(375 KB)Zloženka_prostovoljstvo_2019_Ziri(469 KB)

Oglejte si tudi