Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
6°C
JUTRI
23°C
5°C
Oceni objavo

Zanimanje za cepljenje narašča

Župan mag. Janez Žakelj se je sestal s poveljnikom štaba CZ Janezom Tratnikom in zdravnikom dr. Jakom Strel. Tema pogovora  je bilo naraščanje števila okužb z novim koronavirusom. Statistika s številom novookuženih s covidom-19 v zadnjih dneh ni optimistična.
Tudi v Žireh, po podatkih Ambulante družinske medicine Arcus Medici, beležijo porast okužb, predvsem med mladimi. Zaradi povečanega zanimanja za cepljenje so se v ambulanti odločili, da zainteresiranim zagotovijo dodatne termine, tudi v popoldanskem času. S tem tednom (17. 9. 2021)jo ???????????????? ???????????????????????????? ???????? ????????????????????????????????????, ki so ???? ???????????????? ???????????????????? ???????????????????????????????????? ????̌???????????????????????????? ???????? ????????????????????????????, da ga lažje uskladijo s svojimi šolskimi obveznostmi.
Na ta termin se seveda po potre
Ker si vsi želimo končanja epidemije in prenašanja okužbe med nami, pri čemer nas cepljenje preverjeno in učinkovito ščiti, vsem občanom velja prijazno povabilo k čim bolj številnemu odzivu.
Občina Žiri skupaj s Civilno zaščito in zdravniki poziva občane, da se držijo trenutno veljavnih ukrepov, da ne bi prihajalo do širjenja okužb.

Oglejte si tudi