Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
6°C
JUTRI
22°C
5°C
Oceni objavo

Začetek cepljenja za Žirovce

Občanke in občane obveščamo, da se s tem tednom v Žireh pričenja cepljenje proti Covid-19. V tednu med 11. in 15. januarjem bo potekalo cepljenje za omejeno število oseb, starejših od 80 let. 

Vse občane, ki ste zainteresirani za cepljenje, pozivamo, da se prijavite v ambulanti Arcus Medici, kjer bodo pripravili listo kandidatov za cepljenje.

Prijavite se lahko preko elektronske pošte izbranih zdravnikov, telefonskega klica v ambulanto ali obrazca na spletni strani Arcus medici (https://arcusmedici.si/), ki bo objavljen tekom tega tedna.

Zaradi omejene dobave in zahtevne logistike pri distribuciji cepiva Biontech in Pfizer bo cepljenje do nadaljnjega potekalo v Zdravstvenem domu Škofja Loka. Pri tem žirovski zdravniki še opozarjajo, da naročanje v ZD Škofja Loka ni mogoče, saj sezname pacientov pripravljajo izbrani zdravniki v Žireh v skladu z navodili Ministrstva za zdravje.

Glede nadaljevanja cepljenja v Žireh iz Zdravstvene postaje Žiri sporočajo, da nimajo zadostnih informacij in bodo javnost ažurno obveščali v skladu z navodili Ministrstva za zdravje in Osnovnega zdravstva Gorenjske.

Ostanimo zdravi!

Oglejte si tudi