Logo MojaObčina.si

Žalec

DANES
21°C
4°C
JUTRI
15°C
9°C
Avtor: OBČINA ŽALEC,

Javna razgrnitev sprememb in dopolnitev OPPN Žalec zahod

Datum objave: 23. 10. 2020
Številka razpisa:

Javnost obveščamo, da je razgrnjen dopolnjen osnutek sprememb in dopolnitev Občinskega podrobnega prostorskega načrta stanovanjske soseske Žalec zahod – druga sprememba za del enote urejanja z oznako ŽA-1/7, ki vključuje funkcionalne enote F5 in F6, (v nadaljnjem besedilu: SD OPPN-2). Javna razgrnitev poteka od 23. 10. 2020 do 23. 11. 2020. 

Gradivo je javno razgrnjeno: 

- v prostorih Urada za prostor in gospodarstvo Občine Žalec, soba št. 53, Ulica Savinjske čete 5, Žalec, 

- v prostorih  Mestne skupnosti Žalec, Ulica Savinjske čete 4, Žalec,

Dosegljivo je tudi v priponki.

Javna obravnava bo v četrtek 12. 11. 2020 ob 16.00 uri v Domu II. slovenskega tabora Žalec, v kolikor bodo razmere v zvezi z razglašeno epidemijo v Republiki Sloveniji to dopuščale. V nasprotnem primeru bo javna obravnava izvedena preko elektronskih in televizijskih medijev, o čemer bo izdano posebno obvestilo.

V času javne razgrnitve lahko na razgrnjeno gradivo podajo svoje pisne pripombe in predloge vse fizične in pravne osebe, organizacije in skupnosti ter jih posredujejo na Urad za prostor in gospodarstvo Občine Žalec ali na Mestno skupnost Žalec. 

Zainteresirana javnost, ki se želi udeležiti javne obravnave, mora vsaj 2 delovna dneva pred navedenim datumom javne obravnave to napovedati na elektronski naslov glavna.pisarna@zalec.si ali na telefon 03 713 64 65 in navesti svoje ime in priimek, naslov in telefon ali elektronski naslov, preko katerih bo obveščena o eventualnih spremembah termina ter načina izvedbe javne obravnave glede na ukrepe NIJZ.

Uradne ure MS Žalec: sreda 08.00–10.00

Všečkaj objavo