Logo MojaObčina.si
JUTRI
11°C
3°C
NED.
14°C
2°C
Oceni objavo

Topel obrok za učence in dijake zagotovljen do preklica

Glede na sprejete ukrepe za zajezitev širjenja epidemije bo do nadaljnjega za vse učence osnovnih šol in dijake organizirano izobraževanje na daljavo. Za učence in dijake iz Občine Žalec bo v tem času zagotovljen brezplačen topel obrok.

Brezplačni topli obrok pripada učencem/dijakom pri katerih povprečni mesečni dohodek na družinskega člana ne presega 382,82 EUR (do 3. dohodkovnega razreda na podlagi odločbe o otroškem dodatku, oziroma do 2. dohodkovnega razreda na podlagi odločbe o štipendiji).

Celotna Okrožnica MIZŠ glede zagotavljanja toplega obroka za učence in dijake, za katere je v času zaostrenih razmer organizirano izobraževanje na daljavo je dostopna TUKAJ.

Vse starše in učence ter dijake, ki topel obrok potrebujejo, pozivamo, da se na topli obrok prijavijo preko šole, ki jo obiskujejo. S prijavo učenci in dijaki privolijo, da občina in šole podatke uporabijo za organizacijo priprave in prevzema toplega obroka.

Informacija glede datuma in časa kot tudi lokacije prevzema toplega obroka bo objavljena naknadno, odvisno od števila prijav v posameznem šolskem okolišu. Učenci/dijaki dobijo podrobnejše informacije pri matičnih osnovnih šolah in srednjih šolah.

Pri prijavi obvezno sporočite točen naslov stalnega bivališča ter svoje kontaktne podatke (e-mail ali telefonska številka).

Oglejte si tudi