Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
7°C
JUTRI
19°C
6°C
Oceni objavo

Znanje za odličnost v neformalnem izobraževanju odraslih

UPI - ljudska univerza Žalec se je na virtualni stojnici na Letnem posvetu o izobraževanju odraslih 2020 predstavila s projektom Znanje za odličnost v neformalnem izobraževanju odraslih. 

https://web.acs.si/lp2020/#open-overlay

V okviru projekta bomo vse do oktobra 2022 organizirali brezplačna usposabljanja za vse zaposlene izobraževalce odraslih, ki prihajate iz vzhodne kohezijske regije. V projektu pa pripravljamo tudi strokovne podlage za spremljanje izobraževalnih potreb v neformalnem izobraževanju odraslih.

Projekt vodi UPI - ljudska univerza Žalec, v projektnem partnerstvu pa sodelujejo še Ljudska univerza Krško, RIC Novo mesto, MOCIS Center za izobraževanje odraslih Slovenj Gradec, Zasavska ljudska univerza in Šolski center Velenje.

Več o projektu si lahko preberete na naši spletni strani https://www.upi.si/portfolio/znanje-za-odlicnost-v-neformalnem-izobrazevanju-odraslih/

Projekt je sofinanciran v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 10. Znanje, spretnosti in vseživljenjsko učenje za boljšo zaposljivost; prednostne naložbe: 10. 1. Izboljšanje enakega dostopa do vseživljenjskega učenja za vse starostne skupine pri formalnih, neformalnih in priložnostnih oblikah učenja, posodobitev znanja, spretnosti in kompetenc delovne sile ter spodbujanje prožnih oblik učenja, tudi s poklicnim svetovanjem in potrjevanjem pridobljenih kompetenc; specifičnih ciljev: 10. 1. 2. Izboljšanje kompetenc zaposlenih za zmanjšanje neskladij med usposobljenostjo in potrebami trga dela. Več na www.eu-skladi.si

Oglejte si tudi