Logo MojaObčina.si

Žalec

DANES
32°C
14°C
JUTRI
30°C
14°C

Odpoved in nov termin: Večno samska komedija s Tino Gorenjak, Špas teater

Spoštovani, zaradi karanten in pozitivnih testov med igralci odpovedujemo predstavo Špas teatra Večno samska, 22. 1. 2022 v Domu II. slovenskega tabora Žalec.

Nadomestni termin je sobota, 12. 2. 2022 ob 20. uri.

V kolikor vam nadomestni termin ne ustreza, v TIC Žalec vrnite vstopnice najkasneje do 25. 1. 2022 in vrnili vam bomo denar. Po tem datumu menjava ne bo več možna. Za nadomestni termin veljajo iste vstopnice. Prosimo za razumevanje.

*****************************

O predstavi:

Čeprav včasih za zjokat, je samski stan ena velika komedija! 

Vedno bolj se zdi, da je samskost postala kuga 21.stoletja. Nekaj pred čemer starši svarijo svoje otroke. Nekaj pred čemer nas skušajo rešiti vse revije s svojimi ’10 nasvetov, kako ga zapeljati’ članki. Nekaj, kar je včasih res za zjokat. AMPAK … dokazali vam bomo, da je samski stan lahko ena velika komedija.

In Tina Gorenjak ni edina, ki je solo. Spet. Še vedno! Je pa edina, ki vas bo ponosno peljala čez svojo tragikomično odisejado iskanja ljubezni, kjer je preizkusila vse. Vse! Spletni zmenki, hitri zmenki, slepi zmenki in zmenki, za katere bi bilo bolje, če bi bili tudi gluhi, ne samo slepi.

V njej se boste našli samski, oddani, v zakompliciranem odnosu obtičani. Nenazadnje je to tema s katero smo vsaj na eni točki v življenju soočeni vsi. Tema, ki nas vse malo plaši, hkrati pa se dotika vsakogar izmed nas. Ko se nas ne dotika nihče drug. :)

Resnično, brez cenzure, odkrito, razkrivajoče, absolutno zabavno, s samskim srcem na dlani vam bo Tina razkrila vse neverjetne, a vendar resnične zgodbe svojih samskih let!

Čeprav v šali pravi, da je zanjo samskost tragedija, se boste vi ob njeni zgodbi gotovo zjokali. Od smeha seveda!

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi