Logo MojaObčina.si

Zagorje ob Savi

DANES
22°C
7°C
JUTRI
21°C
10°C

zaposlitev

Zasavska regija
Torek, 21. Julij. 2020

Tržnik (m/ž)

Big Bang, d.o.o.
  • delo v UAU ekipi marketinga,
  • dinamično in stimulativno okolje v novih
  • poslovnih prostorih,
  • delo v eni izmeni, od ponedeljka do petka,
  • možnosti za nadgradnjo znanja, izobraževanja,
  • stimulativno plačilo,
  • možnost dolgoročnega sodelovanja in razvoja kariere.
Moja Zaposlitev
Zasavska regija
Četrtek, 16. Julij. 2020

Sodelavec v telemarketingu - delo od doma

Sprejmemo tri osebe v telefonskem oddelku. Klicanje strank, 2 uri dela dnevno. Delo poteka od doma. Plačilo po dogovoru. Vaše prijave z priloženim življenjepisom sprejemamo na e-mail telemarketing@ro-sa.eu do 15.7.2020.
Moje Delo
Zasavska regija
Četrtek, 16. Julij. 2020

Skrbnik ključnih strank

Si organizirana in predana oseba? Meniš, da je čas za novo stopničko na tvoji karierni poti in si želiš dela v urejenem delovnem okolju, kjer bo tvoje dobro delo prepoznano in nagrajeno in ti bo omogočalo napredovanje? Izkoristi priložnost in se pridruži mladi in dinamični ekipi sodelavcev. Tvojo prijavo z življenjepisom pričakujemo najkasneje do 15.7.2020 na naš e-mail nepremax@adriatikus.eu
Moje Delo
Zasavska regija
Četrtek, 16. Julij. 2020

Voznik - prodajalec za celotno Slovenijo

Pričakujemo: poštenost, pozitivnost in energičnost ter osebna urejenost, ciljna usmerjenost in sposobnost doseganja prodajnih ciljev, samoiniciativnost in predanost skupnim ciljem podjetja, dobre komunikacijske veščine, vozniški izpit B kategorije.
Moje Delo
Zasavska regija
Sobota, 18. Julij. 2020

Svetovalec za osebna zavarovanja ali svetovalec za osebna zavarovanja - pripravnik

Si želiš dinamično terensko delo in uživaš v prodaji? Če je tvoj odgovor ja, se nam pridruži kot svetovalec za osebna zavarovanja in svetovalec za osebna zavarovanja - pripravnik v mednarodni skupini TRIS GROUP. Novi sodelavci bodo del ekipe, ki deluje na področju prodaje zdravstvenih zavarovanj.
Moje Delo
Zasavska regija
Ponedeljek, 20. Julij. 2020

Komercialist

Si kot oseba organiziran/a, imaš občutek za to, kaj je pomembno, znaš slediti poteku dogodkov ter naročilom? Je ena od tvojih lastnosti tudi prodajna žilica? V življenju ni veliko priložnosti za takšno top službo ter delo v tako pozitivnem kolektivu, zato nam pošlji svojo prijavo z življenjepisom na naš e-mail nepremax@adriatikus.eu najkasneje do 19.7.2020.
Moje Delo
Zasavska regija
Ponedeljek, 20. Julij. 2020

Telefonist - delo od doma

Iščemo odgovorno in zanesljivo osebo za delo od doma - telefonsko kontaktiranje strank. Vaše prijave z življenjepisom pričakujemo najkasneje do 19.7.2020 na naš e-mail telemarketing@ro-sa.eu
Moje Delo
Zasavska regija
Ponedeljek, 20. Julij. 2020

Vodja prodajne ekipe

Si organizirana, ambiciozna in predana oseba? Imaš emocionalno inteligentnost in osebnost vodje? Če verjameš, da je razvoj zaposlenih ključen za dosego poslovne uspešnosti organizacije, si vabljen/a, da se nam pridružiš. Tvojo prijavo z življenjepisom pričakujemo najkasneje do 19.7.2020 na naš e-mail nepremax@adriatikus.eu
Moje Delo
Zasavska regija
Torek, 21. Julij. 2020

Vodja italijanskega trga v klicnem centru (m/ž)

Če imaš dobre komunikacijske sposobnosti, si ambiciozen, odlično govoriš italijanski jezik in te veseli delo s strankami, te vabimo, da se pridružiš ekipi mladih in zagnanih posameznikov, ki jih druži želja po uspehu in rasti. Kandidati, ki imajo izkušnje iz primerljivih delovnih mest, bodo imeli pri izboru prednost.
Moje Delo