Logo MojaObčina.si

Zagorje ob Savi

DANES
6°C
-9°C
JUTRI
13°C
-9°C

zaposlitev

Zasavska regija
Četrtek, 09. April. 2020

Vodja procesa oskrbe celostnega planiranja (m/ž)

Lek d.d.

Ponujamo zaposlitev za nedoločen čas, s 6 mesečno poskusno dobo, delo v dinamičnem okolju, sodelovanje z različnimi timi ter izmenjavo znanj in izkušenj znotraj globalnega sistema Novartis.

Moja Zaposlitev
Zasavska regija
Četrtek, 02. April. 2020

Department Manager CAMEO Development m/f/d / Vodja oddelka CAMEO razvoj

Vaše odgovornosti: Upravljanje ljudi, razvijanje njihovih spretnosti in optimizacija nastavitev in procesov ekipe, določite in razvijte načrt tehnologij v sodelovanju s programom za upravljanje izdelkov in Enterprise Architect.. Profil: Študij tehnologije in ekonomsko ozadje, uni študij na področju informacijskih tehnologij ali podobnih študijskih smeri.. Prijava preko povezave v 30 dneh.
Moje Delo
Zasavska regija
Torek, 07. April. 2020

Prodaja - začetnik m/ž

Sprejmite izziv. Delovno razmerje bo sklenjeno za nedoločen čas, s šestmesečnim poskusnim delom. Prednost bodo imeli kandidati z razvejano mrežo poslovnih stikov in dobrim poznavanjem poslovanja organizacij.
Moje Delo
Zasavska regija
Četrtek, 16. April. 2020

Architect Identity & Access Management / IT Arhitekt in upravljanje dostopa

Kot strokovnjak za področje varnostne arhitekture in inženiringa boste v okviru svojega strokovnega znanja ohranjali trenutno znanje o regulativnih zahtevah, trendih, najboljših praksah in rešitvah..Izkušnje z uvajanjem rešitev za upravljanje identitete podjetja in upravljanja dostopa (IAM), privilegiranih rešitev za upravljanje dostopa (PAM).. Prijava v 30 dneh preko povezave.
Moje Delo
Zasavska regija
Nedelja, 26. April. 2020

Informatik (m/ž) v Moravčah

Pridruži se uspešnemu slovenskem podjetju, kjer bo tvoje znanje cenjeno, inovativne ideje na področju informacijske tehnologije pa več kot dobrodošle.
Moje Delo