Logo MojaObčina.si

Zagorje ob Savi

DANES
16°C
3°C
JUTRI
15°C
2°C

zaposlitev

Zasavska regija
Četrtek, 11. Junij. 2020

Izkušeni kuhar in Kuharski pomočnik, Strežba

V svoj kolektiv vabimo sodelavce v gostinstvu: Izkušeni kuhar m/ž in Kuharski pomočnik m/ž. Prosto je tudi delovno mesto v strežbi. Kandidate vabimo k prijavi tudi za to delovno mesto. Nudimo možnost nastanitve, k prijavi vabljeni kandidati vseh slovenskih regij.
Moje Delo
Zasavska regija
Sobota, 13. Junij. 2020

Kuhar - picopek

Delo poteka enoizmensko od 12h do 23h (dela se 15 do 17 dni v mesecu glede na razpored - samo dva delovna vikenda v mesecu). Svojim sodelavcem nudimo odlične pogoje dela v popolnoma prenovljeni kuhinji, s kontrolirano temperaturo prostora ter z najsodobnejšo kuhinjsko opremo. Možnost začasne nastanitve, k prijavi zato vabimo kandidate vseh slovenskih regih. Dobri pogoji dela.
Moje Delo
Zasavska regija
Nedelja, 14. Junij. 2020

Novi člani ekipe Lars&Sven Burgers v Ljubljani

Prijavite se na odprto delovno mesto za delo v naših poslovalnicah-več kandidatov: blagajnik, sodelavec v pripravi in strežbi burgerjev, kuhar. Predvsem pa iščemo posameznike, ki so zabavni, inteligentni, prijazni in polni energije. Izkušnje niso pogoj, pripravljenost za delo in učenje sta pa nuja!
Moje Delo
Zasavska regija
Ponedeljek, 22. Junij. 2020

Komercialist na terenu (m/ž)

V svoje vrste vabimo KOMERCIALISTA NA TERENU, ki bo dopolnil prodajno ekipo in skupaj z marketinškim oddelkom pomembno vplival na širjenje, rast in prepoznavnost različnih blagovnih znamk. Če želite biti v svoji vlogi uspešni, morate biti ciljno usmerjeni, analitično razmišljujoči ter odlični s številkami.
Moje Delo
Zasavska regija
Ponedeljek, 01. Junij. 2020

strežba

v kavarni iščejo polnoletne študente/ke za delo v strežbi in na recepciji. pogoji: starost nad 18 let, fleksibilnost in znanje vsaj enega tujega j...
Študentski Servis
Zasavska regija
Ponedeljek, 01. Junij. 2020

pomoč v kuhinji

iščejo polnoletno osebo za pomoč v kuhinji doma starejših občanov. zaželene so izkušnje v gostinstvu. pričetek dela je 1. 6. 2020 in se dela p...
Študentski Servis