Logo MojaObčina.si

Zagorje ob Savi

DANES
6°C
-9°C
JUTRI
13°C
-9°C

zaposlitev

Zasavska regija
Četrtek, 09. April. 2020

Tesar zidar (delo v Belgiji)

Potrebujemo večje število zidarjev, tesarjev za delo v Belgiji / Potreban veci broj zidara i tesara armiraca, radi se u Belgiji. Nastanitev in prevoz na delo urejena / Smjestaj, prevoz sa posla na posao.
Moje Delo
Zasavska regija
Sobota, 11. April. 2020

Vodja gradbišča (m/ž) na Štajerskem

Sodobna družba s 25 letno tradicijo na področju izgradnje vseh vrst objektov visokih gradenj, vabi v svoj kolektiv vodjo gradbišča. V kolikor želite postati del uspešnega podjetja, se nemudoma prijavite!
Moje Delo
Zasavska regija
Sobota, 11. April. 2020

Delovodja (m/ž) na Štajerskem

Uresničevati želje najzahtevnejših investitorjev in kupcev, ki pričakujejo najvišjo kakovost za svoje objekte, poslovne prostore ali hotelske komplekse, je poslanstvo našega naročnika. Pridružite se družinskemu gradbenemu podjetju, ki se uvršča na lestvico najuspešnejših gradbenih podjetij v Sloveniji.
Moje Delo
Zasavska regija
Sobota, 11. April. 2020

Vodja projektov (m/ž) na Štajerskem

Družinsko gradbeno podjetje na področju gradnje poslovnih in industrijskih objektov, hotelske infrastrukture in sanacij vseh vrst objektov, vabi v svoj kolektiv vodjo projektov. V kolikor želite postati del uspešnega podjetja, se nemudoma prijavite!
Moje Delo
Zasavska regija
Nedelja, 12. April. 2020

Ključavničar monter (m/ž)

OPIS DELOVNEGA MESTA: izdelava in montaža ključavničarskih elementov, delo v lastni proizvodnji in na terenu, občasno montiranje in servis v tujini..
Moje Delo