Logo MojaObčina.si

Zagorje ob Savi

DANES
13°C
1°C
JUTRI
8°C
1°C

zaposlitev

Zasavska regija
Petek, 28. Februar. 2020

Strokovni delavec I (m/ž) v Oddelku za nabavo in ekonomat v Sektorju za splošne zadeve

Zavod za pokojninsko in invalidsko zavarovanje Slo

Ponujamo vam dinamično, strokovno in odgovorno delo, dodatna izobraževanja in usposabljanja v stroki ter možnost osebnega in strokovnega razvoja v urejenem, razvojno usmerjenem in tehnološko naprednem delovnem okolju.

Z izbranimi kandidati bo sklenjeno delovno razmerje za določen čas, do 30. 12. 2020, s polnim delovnim časom in tri mesečnim poskusnim delom.

Moja Zaposlitev
Zasavska regija
Četrtek, 12. Marec. 2020

Koordinator za internetno prodajo - področje računalništva (m/ž)

Harvey Norman Trading d.o.o.
  • zaposlitev v dinamičnem, profesionalnem in urejenem delovnem okolju ter ponujamo možnost osebnega in strokovnega razvoja,
  • začetno mentorstvo,
  • delo v prijetnem delovnem okolju,
  • delo v Ljubljana
  • delovni čas med tednom (40 urni delovnik, 9:00 – 17:00).

Pogodba bo sklenjena za nedoločen čas s 6 mesečnim poskusnim delom.

 

Moja Zaposlitev
Zasavska regija
Nedelja, 01. Marec. 2020

Strateški nabavnik

Bartec Varnost ponuja izjemno priložnost novemu članu/-ici ekipe strateške nabave, ki bo odgovoren za nabavo ene ali več materialnih skupin in izvedbo nabavnih projektov z namenom izboljšav celotne oskrbovalne verige in zniževanja stroškov.
Moje Delo
Zasavska regija
Sobota, 14. Marec. 2020

Sodelavec v računovodski službi

Družba VOC Celje smo družba z jasno vizijo, strokovno usposobljenimi kadri, ki zaradi širitve obsega poslovanja, ponujamo priložnost mladim ambicioznim kandidatom, po možnosti računovodsko revizijske smeri s VII. stopnjo izobrazbe (tudi absolvente), da ob izkušenih sodelavcih, pokažete svoje sposobnosti in sveže pridobljeno znanje uspešno prenesete v prakso.
Moje Delo
Zasavska regija
Sobota, 14. Marec. 2020

Head of Admin Suite Unit / Vodja enote administracije

Kot vodja enote boste upravljali ekipo uradnikov in svetovalcev za aplikacije; spodbuditi racionalizacijo in poenostavitev prečnih rešitev, ki jih upravlja enota, in s tem prispevati k doseganju ciljev EIB. Odgovornosti: prispevajte k opredelitvi strategije oddelka v tesnem sodelovanju s poslovnimi področji ali partnerji. Prijava do 13.3.20 preko povezave.
Moje Delo
Zasavska regija
Torek, 17. Marec. 2020

Administrator m/ž

Izpolnjevanje obrazcev ter komunikacija s tujimi organi.obvezno znanje nemškega jezika.
Moje Delo
Zasavska regija
Petek, 20. Marec. 2020

Specialist za administracijo kliničnih aplikacij EMEA / CA EMEA Administration Specialist

Vas navdihuje načrtovanje in organizacija kliničnih treningov z našimi visokotehnološkimi napravami z notranjimi in zunanjimi viri; tesno sodelovanje z različnimi oddelki kot na primer prodaja, upravljanje naročil, servis in razvoj trga; priprava ponudb in računov za opravljene treninge naših strank ... Delovno mesto je v Sloveniji in lahko občasno vključuje potovanja v tujino.
Moje Delo
Zasavska regija
Ponedeljek, 24. Februar. 2020

organizacijska dela

za potrebe organizacije prireditev potrebujejo študenta ali študentko, ki bo pomagal/a pri pripravi in sami organizaciji prireditev. če bo študent...
Študentski Servis