Logo MojaObčina.si
DANES
9°C
2°C
JUTRI
15°C
2°C
Oceni objavo

Totalna panika v Zagorju!

Kakšna panika? Kaj se je zgodilo v Zagorju ob Savi?!?

No. Nič hujšega, a hkrati super zadeva. V okviru operacije »Lov na črni zaklad«, ki je rezultat uspešne kandidature na 4. javnem pozivu Partnerstva LAS Zasavje, je Mladinski center Zagorje ob Savi prenovil večnamensko dvorano, zaposlil eno osebo in izdelal aplikacijo za vodene turistične pohode po Zagorju, ki so ga poimenovali »Totalna panika«.

Terenska igra »Totalna panika«, ki deluje preko aplikacije Actionbound, je odličen način za spoznavanje nepoznanega mesta. Aplikacija uporabnika vodi po znamenitostih mesta. Uporabnika na vsaki točki čakajo nove zanimivosti o mestu in tudi izziv, ki ga mora opraviti pred nadaljevanjem na naslednjo točko. Vse skupaj pa je zavito v zanimivo in zabavno zgodbo. Zgodba se prične z izgubo spomina prebivalcev Zagorja, naloga uporabnika pa je, da s pomočjo gospe Nameeg (bivša Zagorjanka) vrne spomin vsem Zagorjanom. Igra traja približno eno uro, zaključi pa se v Mladinskem centru Zagorje.

Aplikacija je na voljo za igranje od petka, 27. avgusta, ko je potekala tudi otvoritev obnovljene dvorane. Vljudno vabljeni vsi, mladi in mladi po srcu, da obiščete Zagorje in preizkusite aplikacijo.

Več o terenski igri »Totalna panika« najdete na www.totalnapanika.si.

Oglejte si tudi