Logo MojaObčina.si
DANES
9°C
-1°C
JUTRI
10°C
-4°C
Oceni objavo

Povabilo na prostovoljenje v MC ZOS

Mladinski center Zagorje ob Savi (MC ZOS) ima razvit bogat prostovoljski program, ki prostovoljcem različnih generacij ponuja prostor in priložnosti za ustvarjalno, koristno in aktivno udejstvovanje. Pa si oglejmo, kako.
Prostovoljci se v MC ZOS učijo organizirati koncerte in druge prireditve, kreativno preurejajo mladinski center s pleskanjem in slikanjem, tako da postaja vse prijetnejši. Novitete in dogodke tudi fotografirajo in posnamejo, kar je s ponosom dokumentirano na Facebook strani.

 

Prostovoljci, ki so povezani v skupino "Ajmohterji",  se učijo načrtovati in izvajati prostočasne delavnice, na primer športne, družabne, kuharske, izobraževalne in ustvarjalne. Prostovoljci preko projekta Unicefove Varne točke izvajajo delavnice o problematiki nasilja in ozaveščajo učence o varnih točkah v občini Zagorje.

 

Mladinski center gosti prostovoljce Evropske prostovoljne službe, ki se učijo organiziranja dogodkov, pomagajo v šolah, spoznavajo našo kulturo in Zagorjane "silijo" v pogostejšo, včasih tudi vsakodnevno rabo angleškega jezika.

 

Prostovoljski program prostovoljcem omogoča pridobivanje raznovrstnih znanj in izkušenj, prostovoljci pa najbolj cenijo prijateljske vezi, ki se pletejo med njimi in uporabniki.

 

Če se želite pridružiti prostovoljcem Mladinskega centra Zagorje in sejati naokoli veselje, ste vabljeni, da pošljete elektronsko sporočilo na info@mczos.si.

Oglejte si tudi