Logo MojaObčina.si
JUTRI
10°C
-0°C
PET.
10°C
-2°C
Oceni objavo

Ponovno opozorilo vrtičkarjem

Občina Zagorje ob Savi ponovno poziva vse vrtičkarje na vrtičkarskih conah v občini Zagorje ob Savi, da poleg tega, da dosledno upoštevajo ukrepe in navodila Ministrstva za zdravje RS in Nacionalnega inštituta za javno zdravje z namenom preprečitve širjenja novega koronavirusa, dosledno upoštevajo tudi pravilo nedruženja in prekomernega zadrževanja na vrtičkih.

Širjenje novega korona virusa je zaskrbljujoče. Zato je potrebno, da novi virus jemljemo z vso resnostjo in vsi skupaj redno sledimo informacijam ter dosledno upoštevamo navodilom stroke in odgovornih.

V teh sončnih dneh se povečuje obisk vrtičkov, zato vse vrtičkarje pozivamo, naj dosledno spoštujejo navodila glede druženja na javnih površinah, saj ta veljajo tudi za vrtičke. Opozarjamo, da bomo v teh dneh poostreno nadzirali območja vrtičkarskih con in morebitne kršilce kaznovali.

Pozivamo, da se zadržujete izključno na svojih vrtičkih in vrtnarjenje izvajajte posamezno! Po opravljenem delu na vrtičku se po nepotrebnem ne zadržujte na parceli in pojdite domov. Prepovedano je druženje v skupinah!

Želimo, da tudi na vrtičkih spoštujete pravila in ukrepe, s katerimi bomo v čim večji meri zajezili širjenje koronavirusa in tako poskrbeli za večjo varnost vseh.

 

Oglejte si tudi