Logo MojaObčina.si
JUTRI
12°C
-2°C
SOB.
12°C
0°C
Oceni objavo

Predstavi svoj poklic mladim!

Iščemo kuharje_ice, peke_arke, avtoličarje_ke, pilote_ke, programerje_ke, mehatronik operaterje_ke in vse druge, ki bi želeli svoj poklic predstaviti mladim!

Mladinski center Zagorje ob Savi in Društvo prijateljev mladine Zagorje ob Savi vas vabita k sodelovanju na spletnem dogodku Kua bi u lajfi?. Namen dogodka je mladim predstaviti poklice skozi oči ljudi, ki opravljajo poklic, in ne samo skozi opise, ki jih lahko mladi preberejo na internetu.

Odzivi mladih po dogodku so vedno pozitivni in ocenjujejo, da jim pomaga pri njihovi izbiri nadaljnjega šolanja in izbire poklica. Zato si želimo razširiti nabor poklicev, da jih mladi spoznajo še več. Predstavite se lahko v vašem delovnem okolju ali pa doma. Možnost bo tudi deljenje vašega računalniškega zaslona, če bi vam to pomagalo pri vaši predstavitvi. Zaželeno pa je, da pokažete vsaj en predmet, ki ga uporabljate pri svojem delu.

Dogodek bo v soboto, 19. 11. 2022, od 9.30 do 14.00. Pripravili bomo urnik predstavitev poklicev – vas, ki se boste razvrstili v tem času. Čas za predstavitev in pogovor o posameznem poklicu bo 15 minut, nekje 7 minut vaše predstavitve in 8 za vprašanja obiskovalcev_k. Ob 9.00 pa bo naše kratko informiranje o poteku dogodka za vse poklice.

Prijave poklicev zbiramo na info@mczos.si do 13. 11. 2022.

Veseli in hvaležni bomo novih poklicev na našem dogodku!

Oglejte si tudi