Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
2°C
JUTRI
17°C
5°C
Oceni objavo

Miklavžev sprevod s Čuki v Zagorju

V ponedeljek, 5. decembra, se bo točno ob 18. uri po Cesti zmage do mestne ploščadi v Zagorju pripeljal Sveti Miklavž. Na poti po zagorski dolini ga bodo spremljali člani Pihalnega orkestra SVEA, zvesti angeli, nagajivi hudički in artisti z ognjem.

Na mestnem trgu bo dobremu možu in vsem prisotnim na prireditvi dobrodošlico izrekel zagorski župan Matjaž Švagan, ki bo ob tej priložnosti prižgal decembrsko razsvetljavo, s katero bo slovesno naznanil veseli december v Zagorju.

S petjem, plesom in glasbo bomo v družbi otrok Vrtca Zagorje, učencev Glasbene šole Zagorje in Plesno šolo Katan pričakali dobrega moža.

Zaplesali in zapeli bomo s skupino Čuki, da nas ne bo zeblo, pa bo s toplimi napitki poskrbel Vrtec Zagorje.

Občina Zagorje ob Savi in Društvo prijateljev mladine Zagorje vas vabita, da skupaj pozdravimo prihod prvega dobrega moža in z njim prihod pravljičnega decembra v zagorsko dolino.

V času prireditve ste vabljeni, da obiščete stojnico Rdečega Križa Zagorje. Z nakupom slastnih domačih piškotkov boste pripomogli, da bodo prazniki sladki prav v vsakem domu, saj bo Rdeči križ denar od prodaje namenil za obdaritev otrok iz socialno šibkejših družin.

 

Oglejte si tudi