Logo MojaObčina.si
DANES
24°C
13°C
JUTRI
23°C
12°C
Oceni objavo

Nova defibrilatorja v bližini železniške postaje

Družba InterCal Slovenija d.o.o. je na dveh lokacijah znotraj Občine Zagorje ob Savi postavila dva defibrilatorja. Prvi defibrilator se nahaja ob vstopu k upravni stavbi podjetja na naslovu Savska cesta 1, drugi pa se nahaja neposredno po prečkanju mostu čez Medijo na pričetku Ceste 20. junija, pri zgornjem obratu podjetja, gledano iz smeri Kolodvorske ceste.

Pri postavitvi obeh defibrilatorjev so omogočili dostopnost zaposlenim v podjetju, posebno pozornost pa so namenili tudi dostopnosti širši javnosti. Tako je defibrilator pri vstopu v upravno stavbo dosegljiv in viden z avtobusne postaje pri železniški postaji in tako pokriva območje parkirišča pri železniški postaji.

Defibrilator pri zgornjem obratu podjetja pa je dostopen vsem, ki se s Kolodvorske ceste po Cesti 20. julija odpravijo v Dolenjo vas ali pa v zbirni center nenevarnih odpadkov »Kamnolom Zagorje«. S takšno postavitvijo, ki ni namenjena zgolj zaposlenim, prispevajo k varstvu zdravja in nudijo uporabo defibrilatorja lokalnemu prebivalstvu in vsem drugim, ki se dnevno gibajo ali zadržujejo na navedenih območjih.

Oglejte si tudi