Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
-3°C
JUTRI
12°C
0°C
Oceni objavo

BOŽIČNO MESTO 2022 - vabilo k sodelovanju

Občina Zagorje ob Savi po treh letih ,,premora,, ponovno vabi zainteresirane k sodelovanju pri izvedbi prireditve, ki bo potekala v petek, 16. 12. in soboto, 17. 12. 2022, med 17:00 in 20:00 uro na mestnem trgu – ploščadi pred Weinbergerjevo hišo v Zagorju ob Savi.

Občina Zagorje ob Savi, kot organizator prireditve, želi tudi tokrat v prireditev vključiti zagorska društva, zavode in podjetnike, ki se v občini Zagorje ob Savi ukvarjajo z izdelavo unikatnih, domačih in drugih obrti in Vam ponuditi možnost, da izdelke, primerne za božično - novoletno obdarovanje, prodate na enotnih prodajnih stojnicah, za katere bo tudi tokrat poskrbel organizator prireditve.

K sodelovanju oz. prodaji na stojnicah pa vabimo tudi tiste, ki boste znali poskrbeti za primerno kulinarično ponudbo, namenjeno obiskovalcem prireditve. Prednost pri brezplačnem najemu stojnic bodo imela zagorska društva, zavodi in podjetniki.

V sklopu prireditve BOŽIČNO MESTO bo potekal tudi kulturni in zabavni program, za katerega bodo poskrbela domača kulturna društva in skupine. Zato nam bo v posebno veselje, če se boste odzvali našemu vabilu in pripomogli k pestri ponudbi in dogajanju v mestu v času pričakovanja božičnih in novoletnih praznikov.

V kolikor se boste odločili za sodelovanje oz. za prodajo izdelkov na stojnicah, Vas naprošamo, da izpolnite spodnjo prijavnico in nam jo najkasneje do ponedeljka, 5. 12. 2022:

- pošljete na naslov: Občina Zagorje ob Savi, Cesta 9. avgusta 5, 1410 Zagorje ob Savi ali
- osebno oddate na vložišču Občine Zagorje ob Savi ali
- pošljete na e-naslov damir.kozolic@zagorje.si.


Na voljo bo omejeno število stojnic, zato si organizator prireditve pridržuje pravico, da  bo  v primeru prevelikega števila ponudb, posamezne ponudnike žal moral odkloniti.

Organizator prireditve si prav tako pridržuje pravico do odpovedi prireditve v primeru napovedi slabega vremena oz. drugih razmer.

V pričakovanju vaše ponudbe za sodelovanje Vas lepo pozdravljamo!



Župan Občine Zagorje ob Savi
Matjaž ŠVAGAN

Oglejte si tudi