Logo MojaObčina.si

Zagorje ob Savi

JUTRI
25°C
10°C
NED.
25°C
11°C

H.E.B.A. KOZMETIČNE STORITVE IN ŠPORTNO SVETOVANJE, MAŠA ZAJC S.P.

Odprto

Danes 09.00‒19.00
Ponedeljek 14.00‒20.00
Torek 09.00‒19.00
Sreda 09.00‒14.00
Četrtek 09.00‒19.00
Petek 09.00‒19.00

Predstavitev

V sedanjem času, sta stres in napetost naša vsakdanja sopotnika. Zato je zelo pomembno, da se zavedamo, kako se sprostiti in pozabiti na napore.
Če so mišice preveč napete, otežujejo krvni obtok in s tem preskrbo s kisikom in z energijo.

NEGA OBRAZA

V studiu dobrega počutja H.E.B.A., uporabljamo profesionalno kozmetiko EVE TAYLOR. Izdelki Eve Taylor so naravni, varni in učinkoviti. Sprejeli  so filozofijo o okolju prijazni embalaži. Ne vsebujejo mineralnih olj, alkohola, umetnih dišav, barvil, konzervansov in nis0 testirani na živalih.

Profesionalne nege obraza z kozmetiko Eve Taylor razdelimo na specifične nege obraza. Te nege so kreirane po posameznih potrebah kože, pa naj gre za ohranjanje mladostnega izgleda, za pomiritev občutljive kože, za nečisto mešano kože, aknasto ali suho kožo.

Nega obraza traja do 90 minut, ker za vas poskrbimo v popolnosti. Vrhunska nega vsebuje površinsko čiščenje, specialni piling, pripravo kože na globinsko čiščenje, globinsko čiščenje obraza, masaža obraza, dekolteja in zatilja, masko, ter zaključne preparate, kot so serum, tonik in krema.

Prilagojena je vašemu tipu kože.

Na vašo željo se vam uredijo tudi obrvi.

MASAŽE Z NARAVNIMI OLJI

Masaža je eden najstarejših in najlažjih načinov za pridobivanje in ohranjanje trdnega zdravja. Blagodejni učinki masaže se kažejo v izboljšanem krvnem obtoku, sproščenih mišicah, izboljšani prebavi in pospešenem izločanju odpadnih snovi iz telesa in psihični sprostitvi.

Tako z masažo poskrbimo za sprostitev tako telesa kot duha

KLASIČNA MASAŽA TELESA

ki zdravi in sprošča s pomočjo klasičnih tehnik dotika. Tako vplivamo na bolj uravnoteženo delovanje telesnih funkcij, sproščamo mišice in telesu vračamo vitalnost.

MASAŽA Z NARAVNIM PILINGOM

Piling telesa, bo vaši koži povrnil sijaj in voljnost, s telesa bo odstranil vse odmrle celice in kožo nahranil z dodatnimi hranili. Piling pospeši prekrvavitev, cirkulacijo in limfni obtok ter deluje razstrupljevalno. Po pilingu pa sledi še sproščujoča masaža celega telesa.