Logo MojaObčina.si

Zagorje ob Savi

DANES
13°C
1°C
JUTRI
14°C
0°C

Virtualni dnevni centerVIRTUALNI DNEVNI CENTER
Mladinski center Zagorje ob Savi vabi vse mlade med 15 in 29 letom, da se nam pridružijo v Virtualni dnevni center, ki poteka vsak petek med 18:00 in 21:00.

Kaj je dnevni center? 
To je dogodek oz. prostor namenjen druženju mladih, družbo pa jim delamo tudi mladinski delavci MC ZOS-a. Gre za sproščeno druženje, kjer se pogovarjamo o vsakdanjih ali pa tudi bolj resnih temah, kjer si podelimo svoja mnenja. Vedno odigramo tudi kakšno družabno igro ali pa skupaj kaj skuhamo ali spečemo. Kaj bomo počeli je v bistvu odvisno od tega, kar si želite vi, mladi udeleženci ;) V brezkoronskih časih Dnevni center (DC) poteka pri nas v mladinskem centru, v času omejitev pa smo se prestavili online in je odličen način za ohranjanje socialnih stikov tudi v času karantene. Mogoče (skoraj zagotovo) spoznaš tudi nove prijatelje :) Vedno smo veseli novih obrazov.

Kako oz kje poteka virtualni dnevni center?
Virtualni DC poteka preko aplikacije Discord in sicer na serverju Zasavski virtualni mladinski center, ki združuje MC-je Zagorja, Hrastnika in Trbovelj, na serverju pa se je nabralo že več kot 90 mladih. Sam dogodek poteka med 18:00 in 21:00, kar pa ne pomeni, da moraš biti prisoten_a cel čas. Pridružiš se nam lahko kadarkoli v tem času. Dobra stvar našega Discorda pa je tudi ta, da se na njem lahko družiš tudi izven ur dnevnega centra. Do njega lahko dostopaš s klikom na: https://discord.gg/cMCdPdBaYR Ostala navodila za uporabo najdeš tam ;)

Prideš? Vabljeni vsi mladi, ne glede na občino bivanja... Še ena dobra stvar spleta. :)

Se vidimo!

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi