Logo MojaObčina.si

Zagorje ob Savi

JUTRI
25°C
11°C
TOR.
26°C
11°C

Reiki tečaj 1.stopnje v Zagorju

1573

Tečaj je namenjen vsem, ki bi radi spoznali najbolj Univerzalno in priročno tehniko samozdravljenja, ki je vse prej kot le samo to. Na takoimenovanem “tečaju” se spoznate z načinom uporabe Reiki energije v vsakdanjem življenju, skupaj pokukamo v osnove energijskega sveta in preko iniciacije vzpostavite povezavo z neusahljivim vrelcem REIKI energije ter tako pridobite dostop do Aktivnega načina uporabe le-te.

To poenostavljeno pomeni, da postanete posrednik kanaliziranja energije, ki jo lahko uporabljate z namenom samo-zdravljenja ali zdravljenja drugih.

Prične pa se tudi vstop na Pot samospoznavanja, harmoniziranja in uravnovešanja osebnega energetskega polja. Povezanost z Reiki-jem vzpodbuja naravne sposobnosti za vzpostavitev ravnovesja na telesni, mentalni in duhovniravni. Reiki nam je tako lahko v podporo v stresnih situacijah, pri lajšanju fizičnih bolečin, bolezni in poškodb.

Obvezne prijave na anja.kurent@spiritual.si

Tečaj organizira Društvo za kakovost življenja Spiritual,
vodila ga bo Reiki mojstrica Usuijevega sistema naravnega zdravljenja, mojstrica Tibetantskega reikija Anja KurentVšečkaj objavo

Oglejte si tudi