Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
3°C
JUTRI
18°C
7°C
Oceni objavo

Letošnja novost veselega decembra bo drsališče

Zavod Ivana Cankarja Vrhnika za letošnji veseli december napoveduje kar nekaj novosti, med katerimi zagotovo velja omeniti drsališče v športnem parku sredi mesta.
Želja po drsališču je tlela že dolgo, a občinski proračun ni nikoli imel posluha za tovrsten projekt. Novo občinsko vodstvo pa je končno prisluhnilo in za celoten program veselega decembra odmerilo kar nekaj več denarja kot pretekla leta. Vsi ljubitelji drsanja bodo lahko prišli na svoj račun od 29. novembra do 5. januarja. »Gre za 20 x 10 metrov veliko drsališče pod šotorom, na katerem bodo lahko vrhniški občani drsali brezplačno. Organizirana bo izposoja drsalk, za katere pa bo potrebno odšteti 2 evra,« so sporočili iz ZIC Vrhnika. Odprto bo vsak dan popoldne, med vikendi pa preko celega dneva.

Hkrati z drsališčem se v športnik park seli tudi ostalo decembrsko dogajanje: stojnice, gostinci, številne otroške predstave in glasbeni nastopi. Kot so še dejali na ZIC, so v goste povabili kvalitetne gledališke in animacijske skupine, vrhunec decembra – na silvestrovo – pa  bo zaključil pevec Marko Vozelj. Kot eno od večjih novosti naj omenimo tudi shod vrhniških parkeljnov, ki bo potekala na dan odprtja drsališča.
Podrobnejši program bo objavljen v naslednji številki Našega časopisa, kjer boste zagotovo našli nekaj zase.

Več podrobnosti najdete na tej povezavi: visitvrhnika.si

 

Gašper Tominc  

Oglejte si tudi