Logo MojaObčina.si
JUTRI
10°C
4°C
ČET.
11°C
4°C
Oceni objavo

Montessori Popoldnevnice v Vrhniški hiši otrok

Z oktobrom na Vrhniki pričenjamo z Montessori dejavnostmi tudi za otroke, ki ne obiskujejo vrtca ali šole Montessori.
Cenjeni otroci, dragi odrasli,

 

tudi letos 2020/2021 z veseljem vabimo k vpisu v Montessori programe v Vrhniški hiši otrok.

 

Starše, ki bi radi ali še razmišljate, da bi otroka vključili v katerega od naših programov, vabimo na predstavitveno SREČANJE, ki bo:

V Radovljici: ponedeljek, 5. 10. 2020 ob 18. uri v Gorenjski hiši otrok in

na Vrhniki: torek, 6.10.2020 ob 18. uri v Vrhniški hiši otrok.

 

Predstavili bomo značilnosti in pomen montessori pedagogike in kako posamezni program poteka.

V Preprosto Montessori že vrsto let pripravljamo programe za otroke in starše, ki niso redno vpisani v naši dve Gorenjsko ali Vrhniško HIŠO OTROK. 

Programi za otroke od rojstva do 6 let so prepoznavni pod imenom POPOLDNEVNICE oz. DOPOLDNEVNICE. Za osnovnošolce in mlade pa imamo pripravljeno MONTESSORI SOBO ter na hribu sv. Trojice na Vrhniki MONTESSORI KMETIJO

Tudi na ta način, ko otroci redno tedensko obiskujejo pripravljeno montessori okolje in z načinom dela po montessori pristopu, dobijo priložnost razvijati svoje skrite potenciale na za njih najbolj naraven način, hkrati pa pridobiti pomembne življenjske veščine za današnji čas.

Skupine so majhne, na enega pedagoga montessori je največ 6 do 8 otrok. Ob tedenskih srečanjih za otroke, občasno povabimo na srečanje tudi starše.

 

Več na Popoldnevnice

 

Glede na razmere, ki nam jih narekuje trenutni čas in priporočila za preprečevanje širjenja bolezni, vas prosimo, da imate s seboj masko in da se za udeležbo na uvodnem srečanju prijavite na spletnem obrazcu - prijavnica za srečanje.

Oglejte si tudi