Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
8°C
JUTRI
19°C
7°C
Oceni objavo

Zahvala Civilne zaščite Vrhnika

Spoštovani občani!


za nami so trije tedni od razglasitve epidemije, ki je bila razglašena na podlagi 7. člena zakona o nalezljivih boleznih zaradi naraščanja števila okužb s koronavirusom. 

 

Veseli nas, da ste v teh dneh (tednih) pokazati izjemno solidarnost. Veseli smo zgodb, ko slišimo kako pomagate sorodnikom, sosedom, prijateljem in znancem. 

 

Zahvala gre tudi vsem prostovoljcem, ki krajane oskrbujejo s hrano in z zdravili. Pri tem nam pomagajo skavti (STEG Vrhnika 1), LEO klub Vrhnika, člani Kluba Vrhniških študentov (KVŠ) ter krajevne skupnosti. Hvala vsem prostovoljnim gasilcem, ki tudi v takšnih trenutkih posredujejo na intervencijah.

 

Pohvale in zahvale gredo tudi drugim javnim službam/zavodom/organizacijam, ki delujejo v času epidemije: Zdravstveni dom Vrhnika, Dom upokojencev Vrhnika, Župnijska Karitas Vrhnika in Rdeči Križ Vrhnika, Zavod Ivana Cankarja, Vrtec Vrhnika, DEPO Vrhnika, MIRED, Policijska postaja Vrhnika in ostalim pekom, prodajalcem, pridelovalcem hrane, komunalnim delavcem...s skupnimi močmi zmoremo več!

 

Na pomoč so nam priskočila tudi lokalna podjetja. Solidarnost s Civilno zaščito Vrhnika so z donacijo izkazala podjetja: Siliko d.o.o., Štirn d.o.o, ITL, d.o.o., M-Orel d.o.o., Gostilna Cankarjev Hram, Barjans d.o.o, Žganjekuha Kržič d.o.o. in MKeršmanc d.o.o.. 

 

Iskrena zahvala pa tudi Vam, ki se trudite, da Vrhnika sodi med občine z majhnim številom okuženih. 

 

Naj tako tudi ostane! Ostanimo zdravi!


Civilna zaščita Vrhnika

 

Oglejte si tudi