Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
2°C
SOB.
12°C
4°C
Oceni objavo

Brezplačna podjetniška delavnica "Zaledje podjetnikom": Novi poslovni modeli za trajnostni uspeh

Ta četrtek, 9. 12. 2021 se nam ob 9.00 uri pridružite na delavnici, kjer vas bomo popeljali skozi razumevanje novih poslovnih modelov, ki so nujni za uspešen »zeleni prehod«. Zakaj je nujno vpeljati trajnost tudi v podjetništvo?

Zato ne zamudite 2. poglobljene delavnice Podjetniške akademije »Zaledje podjetnikom«, kjer bomo govorili  o novih poslovnih modelih za trajnostni uspeh:

  • Kako lahko vstopimo v krožno gospodarstvo?
  • Kaj pravzaprav prinaša model trajnosti in kako ga vpeljemo v poslovanje?
  • Kako lahko zagotavljamo energetsko učinkovitost?
  • Katere vzpodbude ne smete spregledati za razvoj trajnosti?


Beseda trajnost je ena izmed najbolj uporabljenih terminov v zadnjih časih. Pregledali bomo, kako lahko trajnost vpeljemo v naše poslovne modele, saj prinaša številne koristi, vzpodbuja inovativnost, predvsem pa naslavlja izzive s katerimi se srečujemo kot družba v novi dobi. Poleg tega v našem produkcijskem ciklu na odpadke vrže tudi novo luč, saj le ti lahko postanejo surovina. Trajnost, energetska učinkovitost in kaj je krožno gospodarstvo ter kako vstopiti v krog krožnega gospodarstva, nam bo predstavila mag. Anita Hrast, specialistka trajnostnega razvoja z inštituta IRDO.

Obvezna prijava. 

Več o projektu: https://www.cene-stupar.si/sl/projekti/zaledje-podjetnikom 

Z zagotavljanjem podpornih, strokovnih in izobraževalnih aktivnosti želimo s projektom zvišati podjetniško usposobljenost in kompetence udeležencev, vključenih v izobraževanje oz. mentorstvo. Projekt je prvenstveno namenjen vzpodbujanju podjetništva v urbanih naseljih LAS (Barje z zaledjem) prebivalcem v občinah Brezovica, Borovnica, Dobrova - Polhov Gradec, Horjul, Log – Dragomer in Vrhnika.

Projekt bo prednostno podprl ženske in mlade iz urbanih naselij, nosilce poslovnih idej, ki s svojimi produkti in storitvami ustvarjajo dodano vrednost za družbo in okolje.

Oglejte si tudi