Logo MojaObčina.si
JUTRI
13°C
2°C
PON.
13°C
2°C
Oceni objavo

V KINO BEVKE V DOBRI DRUŽBI

Mesec februar je pravi čas, da kino obiščete v družbi svojih najbližjih ali prijateljev. Prva februarska nedelja bo v Kino Bevke pripeljala švedsko družinsko komedijo Sune in Sune, ki na simpatičen in humoren način spregovori o temah, ki tarejo otroke v drugi triadi osnovne šole … in njihove starše! V času zimskih počitnic za šolske otroke bomo v kinu poskrbeli, da najmlajšim medtem ne bo preveč dolgčas. O tem, kje vse lahko najdeš dobre prijatelje, pripoveduje animirani film Pikica, Koko in divji nosorog – film o velikem in majhnem ter zelo drobnem in ogromnem. Ne zamudite novih filmskih prigod v Kinu Bevke!
Nedelja, 2.2. ob 17h 

SUNE IN SUNE, družinska komedija, Jon Holmberg / Švedska / 2018 / 89 min / podnapisi, švedščina / 8+

Na prvi dan četrtega razreda fanta po imenu Sune pričaka neljubo presenečenje. Novi sošolec sedi na njegovem mestu in je vse, kar si Sune želi, da bi bil. In … tudi njemu je ime Sune! Prijateljica Sophie se začne zanimati za novega Suneja. Sune je odločen, da bo temu naredil konec, ne ve pa čisto dobro, kaj naj stori z različnimi čustvi, ki ga prevzemajo. Obenem je pri Suneju doma živahno: mlajši bratec nejevoljno opazuje njegovo odraščanje v dolgočasen svet odraslih, oče Rudolf ima krizo srednjih let, želi pustiti službo in nadaljevati z glasbeno kariero, mama Karin pa se ne more načuditi popolnemu videzu matere novega Suneja. Je začetek četrtega razreda sploh lahko še hujši? Dobrodošli v zmešnjavi!

 

Nedelja, 16.2. ob 17h

PIKICA, KOKO IN DIVJI NOSOROG, Jannik Hastrup / Danska / 2018 / 64 min / sinhronizirano / 4+

 

Pikica je majhna deklica, ki si zelo želi imeti najboljšo prijateljico. Koko je deklica, ki že vse življenje živi narisana na kartonski škatli od kakava. Nekega dne pa skoči s škatle in vstopi v Pikin svet. Zelo sta si podobni, čeprav je Koko temnopolta in ima skodrane lase, in čeprav je Koko pravzaprav princesa s krono. Pikici pojasni, da prihaja iz Čokolandije, dežele, kjer čokolada raste na drevesih – to bo že morala biti Afrika! Miška Ingolf in Frederik si jo zelo želita obiskati, dedek pa jo k sreči pozna kot lasten žep. Vkrcajo se na letalo. Pridruži se jim še drobcen štiriletni nosorog Oswald, ki išče svojo mamo. Film o tem, kako je biti majhen, pa tudi o prvih preizkušnjah prijateljstva.

Lepo vabljeni !

ekipa kina Bevke

Oglejte si tudi