Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
2°C
JUTRI
13°C
4°C
Oceni objavo

Ponovno testiranje, okuženih 33 stanovalcev in 13 zaposlenih

V Domu upokojencev Vrhnika imajo na današnji dan (26. 11. 2020) okuženih 33 stanovalcev, od katerih so trije v bolnici, dva sta umrla. Na covid19 je pozitivnih 13 zaposlenih (2 zaposlena sta se že vrnila na delo).

"Skrbno spremljamo zdravstveno stanje vseh stanovalcev in svojce o spremembah sproti obveščamo. Zavedamo se, da so vsi ti ukrepi izjemno težki za vse vpletene: stanovalce, svojce in zaposlene. Kljub nastalim razmeram se vsi prisotni zaposleni maksimalno trudimo, da je za vse naše stanovalce kar najbolje poskrbljeno. 

Svojce stanovalcev, ki so v rdeči coni prosimo, da za informacije kličejo od 9.30 do 11.00 ure. V primeru, da zaposlenih v tem času ne morete priklicati, se obrnite na socialno službo DU Vrhnika: 040 639 865 in pomagali vam bomo pridobiti informacije.  

Za aktualne informacije o stanju v našem domu še naprej spremljajte našo spletno stran ali stran na Facebooku, kjer redno objavljamo najnovejše informacije.

Vabimo vas, da pridete pozdravit in spodbudit svoje starše, tete, babice, ki živijo v našem domu. Zaželeno je, da svoj prihod najavite, da ne bo obiskov preveč na enkrat. Prosimo vas tudi, da obiski ne trajajo predolgo da se sostanovalci ne prehladijo, če se boste pogovarjali skozi odprto okno. V kolikor vaš svojec potrebuje pomoč pri izvedbi obiska, to povejte ob najavi obiska in dogovorili se bomo za termin, da bomo lahko izvedli obisk. Najave obiskov so možne od ponedeljka do petka med 8. in 10. uro na telefonsko številko socialne službe: 040 639 865.

Še naprej vas tudi vabimo, da svojcem pošiljate pisma, razglednice in elektronska sporočila, kar jim bomo z veseljem prinesli in po potrebi prebrali, Še vedno lahko s stanovalci komunicirate preko Skypa, Vibra in telefona," so zapisali v Domu upokojencev Vrhnika v sporočil za javnost. 

 

Gašper Tominc

Oglejte si tudi