Logo MojaObčina.si
JUTRI
10°C
4°C
PET.
16°C
2°C
Oceni objavo

Podjetno nad izzive

Regionalna razvojna agencija Ljubljanske urbane regije (RRA LUR) z dnem 27. 7. 2020 objavlja javni razpis za vključitev v projekt Podjetno nad izzive v Ljubljanski urbani regiji (PONI LUR), katerega glavni cilj je, da udeleženci* programa tekom usposabljanja osvojijo vsa potrebna znanja in veščine za uspešen in učinkovit razvoj svoje ideje ter zagon novega podjetja. RRA LUR v okviru projekta zagotovi podporno podjetniško okolje, v katerem lahko udeleženci uspešno razvijejo in realizirajo lastne poslovne ideje.

V projekt se lahko vključijo osebe s poslovno idejo, ne glede na starost, stopnjo izobrazbe ali status brezposelne osebe. Pogoj je, da imajo kandidati prijavljeno stalno ali začasno bivališče v bivališče v eni od 26 občin Ljubljanske urbane regije ter da lahko pred pričetkom podpišejo pogodbo o zaposlitvi za določen čas štirih mesecev.

Pogoji za vključitev:

  • Poslovna ideja.
  • Stalno ali začasno bivališče v eni izmed občin LUR.
  • Kandidat predhodno še ni bil vključen v katerekoli program Podjetno v svet podjetništva.
  • Kandidat ima poravnave vse zapadle obveznosti do države.
  • Kandidat odda vlogo za vključitev v projekt samo v Osrednjeslovenski regiji.
  • Izbran kandidat bo imel na dan vključenosti v projekt izpolnjene vse pogoje za podpis pogodbe o zaposlitvi na RRA LUR.

 

Rok za prijavo na javni razpis je 26. avgust 2020.

Svetujemo, da pri prijavi sledite naslednjim korakom:

  • Natančno preberite besedilo Javnega razpisa PONI LUR.
  • Izpolnite Prijavni obrazec.
  • V informativne namene preberite tudi Vzorec pogodbe o zaposlitvi v projektu PONI LUR (ni ga potrebno izpolnjevati in prilagati prijavi na javni razpis).
  • Natisnite izpolnjene prijavne obrazce in jih skupaj s prilogami (življenjepis, kopija dokazila o izobrazbi in izpis iz ZZZS ali ZPIZ glede prejšnjih delodajalcev) pošljite v skladu z navodili Javnega razpisa – ovojnica mora biti obvezno označena z opremo ovojnice (Priloga 1).
Vsi potencialni prijavitelji vabljeni na predstavitev projekta in prijave na razpis, ki bo potekala v četrtek, 6. 8. 2020, ob 10. uri v veliki sejni sobi, Stavba B, Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana.
Dodatne informacije v zvezi z javnim razpisom in razpisno dokumentacijo je možno dobiti vsak dan do vključno 21. 8. 2020 med 8.00 in 13.00, na telefonski številki 01 306 19 02 oz. elektronski pošti info@rralur.si.

Projekt sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (ESRR). Za projekt »Podjetno nad izzive v Ljubljanski urbani regiji – PONI LUR« v vrednosti 831.480,00 EUR bo ESRR prispeval 582.036,00 EUR.

—————

*V dokumentaciji uporabljeni izrazi, zapisani v slovnični obliki moškega spola, so uporabljeni kot nevtralni in veljajo enakovredno za oba spola.

Oglejte si tudi