Logo MojaObčina.si

Vrhnika

DANES
15°C
-2°C
JUTRI
15°C
-2°C

Ustvarjam svoje življenje, tečaj po Louise Hay

7413
Organizator: SEMPLUS, IZOBRAŽEVANJE IN SVETOVANJE, SUZANA ŠTEMBERGAR S.P.
Vstopnina: 30

USTVARJAM SVOJE ŽIVLJENJE-
vabljeni na 4 TEDENSKI tečaj Heal Your Life po filozofiji Louise Hay s pričetkom v ponedeljek 7.5. 2018 )!
4 tedenski izobraževalni tečaj po filozofiji Louise Hay
Ustvarjam svoje življenje.
Skupine, ki so tečaj zaključile, so navdušene, prav tako jaz, ko opazujem, kakšne spremembe lahko naredimo v svojem življenju, če smo le pripravljeni storiti prvi korak.
Več informacij in prijave na info@semplus.si
HEAL YOUR LIFE po filozofiji Louise Hay


Ta prav poseben 4 tedenski tečaj je bil zasnovan z idejo, da se vsak teden pogovorimo o drugačni tematiki in izboljšamo vsa področja svojega življenja. Dotaknili se bomo kariere, zdravja, odnosov, financ, partnerstva, straha, odpuščanja, jeze,ljubezni do sebe in drugih, bolečine, svojega otroštva, odnosov s starši, družinsko dinamiko, preverili naša prepričanja in vzorce, raziskovali, kaj je res in kaj ni….

Cilj je osebno napredovanje in srečnejše življenje. Dobite veliko materialov, ki so vam po opravljenem tečaju v veliko pomoč pri vsakodnevnem življenju. Gre za preverjene metode izobraževanja,ki jih je v dolgih letih dela z ljudmi uporabljala Louise Hay in točno s tem tečajem pomagala milijonom po vsem svetu. V tečaj pa seveda vključim tudi svoje meditacije in pristope, za katere vem, da so pomagali meni in mojim tečajnikom in tečajnicam!

Druženja bodo potekala v prijetnem in varnem okolju, skupaj bomo delali različne vaje, meditirali, vizualizirali, se pogovarjali. Delavnica je resnična priložnost za darilo sebi in svoji duši. Za osebno rast in razvoj.

Vsaka posamična delavnica bo trajala tri ure, vmes bomo imeli krajši odmor, za vodo in manjši prigrizek bo poskrbljeno… Prav tako za dobro počutje.

Dobili se bomo štirikrat, vsak teden zapored. Možno je tudi sproti prilagoditi dan in uro….

Veselim se snidenja, do takrat, pa si vsak dan ponovite: Z veseljem se spreminjam. Moja sprememba na boljše je lahkotna in prijetna. Z lahkoto obiščem vsa srečanja in napredujem na duhovnem področju.MNENJA UDELEŽENK IN UDELEŽENCEV:

”Po meditaciji se mi je čudežno odprlo srce in v družini so se zgodili premiki naprej, v zame želeno smer. Hvala od srca. Objem.” Milena

”Suzana draga moja, tole moram podeliti s tabo.Tvoja zdravilna meditacija je name zelo blagodejno vplivala in se počutim precej bolje. Še v prsih me ne tišči več. Poslušam tvoje meditacije in uživam. Bom pa rekla tako kot ti, HVALA KER SI!!!” Branka

‘Suzana, hvala, da si.’ Mojca

‘Spremenila sem mišljenje in pogled na probleme in zahvaljujoč tebi sedaj živim drugače.’ Damjana

‘Razčistila sem s preteklostjo in pustila stvari za seboj; izboljšalo se mi je zdravje, vsakodnevne afirmacije pa uporabljam, da nadzorujem svoj dan.’ Barbara

‘Zdaj se lahko pogledam v ogledalo in si od srca rečem: Rada se imam. ‘ Nada


Prosim, če se predhodno prijavite na info@semplus.si
Po opravljenem tečaju prejmete certifikat o udeležbi: Heal Your Life.


KRAJ: VRHNIKA

ČAS: od 17:00 do 20:00

PRISPEVEK: 30 € na srečanje

Torej, dobite veliko materialov za domov ter certifikat Heal Your Life.

Veselim se snidenja,

Suzana Štembergar

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!