Logo MojaObčina.si

Vrhnika

DANES
3°C
-2°C
JUTRI
1°C
-2°C

Špotno društvo VLR VILIJEM organiziralo veliko lokostrelsko tekmovanje

2223
Sobota,13.maja je bil krajinski park v Sinji Gorici, prizorišče velikega lokostrelskega tekmovanja, ki ga je organiziralo naše društvo, v disciplini 3D.

Tekmovalna proga je potekala v neposredni bližini ribiškega doma, bližnji ter malo bolj oddaljeni okolici ob reki Ljubljanici in tamkajšnjem ribniku, kjer je bilo postavljenih 24 tarč.
Tekmovanje je štelo za Slovenski in hkrati tudi za Jadranski pokal. Udeležba je bila res velika saj je nastopilo preko 180 tekmovalcev iz Slovenije, Hrvaške ter Italije. Nastopilo je tudi 20 predstavnikov našega društva, ki so ponovno dokazali, da so sposobni dosegati odlične rezultate. Na koncu smo osvojili kar sedem odličij, različnih barv v različnih kategorijah. Z malce več sreče pa bi jih lahko odnesli še več.

Tudi kot društvo se že uvrščamo na visoko mesto v skupnem seštevku obeh pokalov, pa smo šele na začetku sezone. Pohvaliti je treba tudi vse, ki so žrtvovali svoj čas in s tem prispevali, da je bila športna prireditev ocenjena z odliko, tako med tekmovalci kot delegiranimi sodniki panožne zveze.

Na koncu gre zahvala še prijaznemu osebju ribiškega doma, ki je postreglo z dobrotami z žara ter  veliko mero potrpežljivosti, ne nazadnje pa tudi našim donatorjem, podjetju SILIKO, AVTOTRADE in trgovini z gradbenim materialom ŠTIRN iz Vrhnike, ki nam stojijo ob strani, da lahko uresničujemo svoje cilje.

Še naprej se bomo trudili, dostojno zastopati barve občine Vrhnika na vseh področjih, vsi ki pa bi vas morda ta plemeniti šport zanimal, pa ste seveda vabljeni v našo družbo.

Več informacij lahko najdete na naši spletni strani www.vlr-vilijem.com.

ŠD VLR Vilijem

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij