Logo MojaObčina.si

Vrhnika

DANES
2°C
-2°C
JUTRI
2°C
-3°C

Priprvana na dan zdravih in močnih

4218
Deli

Predan izvajalec jutranjega pomlajevalnega obreda spozna, da so pritiski in rutina vsakdana najmočnejši jemalec življenjake moči. Človek, ki si ne utegne vzeti časa za umiritev, za predihanost in odprtost in s tem za prisebnost in zavedanje, bo dan preživel izgubljajoč moč, ne da bi to sploh vedel.

Navade močnih in zdravih terjajo začetek dneva v miru, v meditaciji, v molitvi, v globokem dihanju in negovanju prisebnosti v tem, kar je. Brez tega gre človek povsem nezavarovan in nepripravljen na bojišče, ki ga čaka v zunanjem svetu.

Nove navade Nova moč Vrelec mladosti je navada, ki se jo izredno težko vrine v vsakdan, v katerem je do zadnje kapljice vse nabutano z opravili, ki se jim ne moremo izogniti. A klj...uub temu je zmeraj kako opravilo, ki ni nujno potrebno, če ga nadomestimo z umirjanjem, saj je mir hrana, ki nadomesti vse druge škodljive odvisnosti in navade. Kdor se ima rad in se želi osvoboditi nepotrebne teže in navezanosti, bo pripravljen na žrtvovanje nečesa škodljivega v prid temu. Ta na videz neznatna sprememba bo rodila notranjo revolucijo, saj je sprememba navad ključna za spremembo notranje klime.In težko najdemo navado, ki bi celoviteje negovala in utrjevala kot je stoletja dolgo premišljevan obred Vrelca mladosti.

Vsako jutro z mirom in s prisotnostjo... iz koraka v korak... pokončne drže in mirnih oči v nov dan.... Prisrčno vabljeni Šola Hosta .http://solahosta.eu/  031 481 014

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!