Logo MojaObčina.si

Vrhnika

DANES
10°C
-2°C
JUTRI
13°C
-3°C

Pilates v Zaplani

Vabljeni k vpisu na sodobni pilates. Nov pristop k vadbi pilatesa temelji na večletnih izkušnjah z ljudmi z različnimi patološkimi stanji hrbtenice in drugih večjih sklepov. Če trpite za bolečinami, okrevate po lažji poškodbi, ali želite dodati k drugim športnim aktivnostim še vadbo, ki bo dobrodejno vplivala na vaše sklepe in psihofizično počutje, ste vabljeni, da se nam pridružite. Sodobni pristop združuje elemente pilatesa, terapevtskih tehnik, korekcijskih oziroma fizioterapevtskih vaj in funkcionalni pristop do telesa. Program bo oblikovan glede na posameznike v skupini in glede na težave, ki se pojavljajo zaradi sodobnega življenjskega stila (bolečine v križu, vratu, ipd.).
Vadba pomaga pri naslednjih stanjih:- bolečine v hrbtenici in preostalih sklepih, ker deluje tako na globinskih (lokalnih) mišicah, ki stabilizirajo sklep, kot na površinskih- težave s prebavo, (in)kontinenco, medeničnimi mišicami, ker uči kako pravilno obremenjevati trebušno steno in posledično hrbtenico- respiratorne težave, ker delamo na ozaveščanju diha in dihalnih mišic preko dihalnih vaj- splošno pomanjkanje moči in gibljivosti- prekomerna mišična zakrčenost- psihična preobremenjenost oziroma stres- vnetna stanja (različne oblike revmatizma)- in druge težave
Prav tako ste vabljeni tudi rekreativci in športniki, saj je pilates odlična komplementarna vadba, ki pomaga pri pridobivanju splošne moči, koordinacije in ravnotežja.Starostne omejitve ni. Če niste prepričani glede svojih težav, se lahko dogovorimo za posvet ali individualno uro.

Termini:
PONEDELJEK IN SREDA 18:30
Cenik
Mesečna karta - 1x/teden = 25€Mesečna karta 2x/teden = 40€
Vadba traja cca. 60 minut.

Za več informacij sem dostopna na hana.mihevc@gmail.comKontaktna številka: 041 886 734
Z vami bom Hana Mihevc (FZS, STOTT Pilates inštruktorica, študentka manualne terapije)
Lepo vabljeni!Všečkaj objavo

Oglejte si tudi