Logo MojaObčina.si

Vrhnika

DANES
28°C
18°C
JUTRI
27°C
18°C

Muzikal Mamma Mia!

Deli

Muzikal Mamma Mia!, ki si ga je v Sloveniji ogledalo že več kot 130.000 gledalcev, prihaja 27. oktobra ob 18.00 v Cankarjev dom na Vrhniko!

Mamma Mia! je duhovita in čustvena zgodba o nasprotujočih si prizadevanjih in sanjah enega dekleta iz 70-ih in drugega iz 90-ih let. Skozi čarobno pripovedovalno moč glasbe in pesmi skupine ABBA spoznamo Donno, neodvisno mater samohranilko, ki za izpolnjeno življenje ne potrebuje moškega, ter njeno dvajsetletno hčer Sophie, ki si želi romanco, otroke in veliko pravljično poroko.

Romantično zgodbo, polno optimizma in življenjske energije, ki se odvija na grškem otoku, pod režiserskim vodstvom Juga Radivojevića na odru izvajajo: Simona Vodopivec Franko (Donna), Alenka Godec (Rosie), Damjana Golavšek (Tanya), Gojmir Lešnjak – Gojc/Jaša Jamnik (Bill), Uroš Smolej/Jure Sešek (Sam), Marjan Bunič (Harry), Lina Rahne/Veronika Kozamernik/Lea Bartha Pesek (Sophie), Matjaž Kumelj (Sky) ter mnogi drugi.

Predstava je prilagojena velikosti odra, kar bo gledalcem omogočalo še bolj intimno doživetje predstave. Kupite vstopnico zdaj in preživite čaroben večer ob glasbi, petju in plesu!

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi