Logo MojaObčina.si

Vrhnika

JUTRI
3°C
-1°C
PON.
3°C
-1°C

Kino Vrhnika: TRANSFORMERJI: ZADNJI VITEZ 3D

2553
Organizator: Zavod Ivana Cankarja Vrhnika, Kino Vrhnika
Vstopnina: 5
Deli

Leto: 2017
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Matt Holloway, Art Marcum
Režija: Michael Bay
Igrajo: Mark Wahlberg, Josh Duhamel, Isabela Moner, Stephen Merchant, Jean Dujardin, Jerrod Carmichael, Peter Cullen, Allen Phoenix


Bitka med Avtoboti in Deseptikoni namreč še zdaleč ni odločena. Potem ko Optimus Prime ugotovi, da je njegov planet Cybertron uničen, ter da je za to odgovoren prav on, skuša najti način, da bi planet znova oživil. Za to pa bo potreboval artefakt, in točno tak se nahaja na Zemlji. Dva svetova bosta trčila, le eden pa bo preživel. Filmska franšiza se v peto vrača v najbolj epski obliki - režiser Michael Bay, ki velja za sinonim za eksplozivne spektakle, je že napovedal, da bo to zanj zadnji del, pri katerem bo vihtel režisersko taktirko, zato lahko domnevamo, da je najboljše prihranil za konec.

Cena vstopnice: 5 €. Nakup vstopnic je možen v TIC Vrhnika, na portalu mojekarte.si in pol ure pred predstavo na blagajni Cankarjevega doma Vrhnika. Več informacij na Kino Vrhnika.

Za ogled filma v 3D tehniki boste potrebovali tudi posebna očala, ki bodo .na voljo na dan prireditve na blagajni Cankarjevega doma po ceni 2 €. Očala ob nakupu postanejo vaša last in jih lahko uporabite tudi ob vsakem naslednjem ogledu filmov v 3D tehniki.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij