Logo MojaObčina.si

Vrhnika

DANES
14°C
0°C
JUTRI
14°C
1°C

Kino Vrhnika: 100 METROV

8460

Art film, komična dramaDolžina: 1h 48min / 108min
Leto: 2016
Država: Portugalska, Španija
Jezik: španščina
Scenarij: Marcel Barrena
Režija: Marcel Barrena
Igrajo: Dani Rovira, Karra Elejalde, Alexandra Jiménez, Maria de Medeiros, Clara Segura, David Verdaguer, Bruno Bergonzini, Alba Ribas, Marc Balaguer, Andres Velencoso
 

Ramon je uspešen in cenjen v službi in doma ima ljubečo družino, ki ga občuduje; njegovo življenje je zavidanja vredno. Toda njegova sreča je hudo opoteča… Ko njegova soproga v njihov dom preseli svojega očeta, zagrenjenega in osamljenega vdovca, se Ramon začne počutiti utesnjeno. Zatočišče najde v svojem delu, a se pri tem ne zaveda, da bo tudi to pribežališče zanj kmalu in za vedno nedosegljivo… Kmalu mu povedo, da ima multiplo sklerozo in da prej ali slej ne bo zmogel prehoditi niti sto metrov. Ramon se mora odločiti: ali se po vdal in dovolil, da izčrpavajoča bolezen počasi prevzame njegovo telo, ali pa se bo pokončno bojeval zanj. Ob rojstvu njegovega drugega otroka se v njem prebudi borec in odloči se, da se loti najtežjega in najbolj skrajnega triatlona. Ob naključni pomoči nepričakovanega zaveznika se nauči, kako premagati vse ovire, ki mu jih na pot postavlja njegova grozljiva bolezen.

Cena vstopnice: 4 €. Nakup vstopnic je možen v TIC Vrhnika, na portalu mojekarte.si in pol ure pred predstavo na blagajni Cankarjevega doma Vrhnika. Več informacij na Kino Vrhnika.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!