Logo MojaObčina.si

Vrhnika

DANES
2°C
-1°C
JUTRI
-2°C
-3°C

Izmenjava Podarim Dobim Vrhnika

3142
Organizator: Skupina maic Sončnice, Razstava Moja Ljubljanica, Cankarjeva knjižnica Vrhnika

V avli Kulturnega centra Vrhnika bomo v soboto, 14. oktobra 2017, med 9. in 12. uro gostili Izmenjavo Podarim Dobim na Vrhniki

 

Tudi letošnjo jesen mamice iz skupine Sončnice organizirajo izmenjavo sezonskih oblačil za otroke in odrasle, knjig, otroške opreme in igrač, uporabnih in okrasnih predmetov. Tokrat izmenjava poteka še v sodelovanju z razstaviščem Moja Ljubljanica in Cankarjevo knjižnico Vrhnika. Dogajanje bo popestrila in obogatila tudi stojnica Maje Nagode DOM BREZ ODPADKOV, kjer boste lahko dobili številne nasvete, recepte in nakupovalne ideja za dom s čim manj odpadki.

Organizatorji vas prosimo, naj bodo prinešene stvari sezonske (oblačila), čiste, uporabne in delujoče.

KAJ LAHKO PRINESETE NA IZMENJAVO?

Lepo ohranjene, delujoče stvari in čista, lepo ohranjena, sezonska oblačila, torej oblačila za jesen in zimo. Oblačila naj bodo v takšnem stanju, da bi jih tudi vi brez zadrege oblekli.
Lepo ohranjene in delujoče stvari/igrače. Predvsem pa z vsemi kosi (sestavljanke, igrače ipd. naj imajo vse sestavne dele).
Vsa ta pravila so zato, da Izmenjava služi osnovnemu namenu: da oblačila in stvari, ki jih ne potrebujemo, najdejo mesto, kjer jih bodo uporabljali.VSTOP NA IZMENJAVO JE PROST, se pa Skupina mam Sončnice, ki izmenjavo organizira, priporoča  za kak euro prostovoljnih prispevkov, s katerim bodo pokrile stroške organizacije.

Če se izmenjave ne boste utegnili udeležiti, vendar bi vseeno radi prinesli nekaj stvari, le te lahko oddate na blagajni razstavišča Moja Ljubljanica od torka 10. oktobra do dneva dogodka med 10. in 18. uro. Prinešene stvari bodo pri nas počakale do sobote, ko bodo na voljo za izmenjavo.

Pripravili pa smo tudi lepo presenečenje za vsakega, ki bo na izmenjavo prinesel vsaj eno stvar in se bo ob tem napisal na seznam. Na dan dogodka boste lahko izkoristil 50% popust na vstopnino(posamezna vstopnica ali družinska) za ogled razstave Moja Ljubljanica.

Vljudno vabljeni, da se udeležite tudi javnega vodstva po razstavi Moja Ljubljanica, ki se prične ob 11. uri.

Aktualne novice o dogodku najdete tudi na FB strani: Izmenjava Podarim Dobim na Vrhniki

Vljudno vabljeni!

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij