Logo MojaObčina.si

Vrhnika

DANES
11°C
6°C
JUTRI
10°C
4°C

Individualni pogovor z vodniki


MOJE ŽIVLJENJE JE LAHKO BOLJŠE...

Težave so le preizkusi in lahko jih premagam!

S svojim partnerjem želim doseči harmonijo!

Moj otrok je drugačen, okolica ga ne razume, zato ga želim bolje spoznati!

Čas, ki ga imamo je neprecenljiv, kako ga izkoristimo je odvisno od nas samih.

Si želite slišati, kaj vam sporočajo vaši predniki in vodniki?

Bi radi pomagali za boljši jutri!

Želite izvedeti resnico?

 

Kim Doucette iz Kanade, znana kot Kimspirational, je jasnovidka, rojen medij, šamanka in duhovni učitelj. Njen edinstveni dar je komunikacija s preminulimi osebami, ki so nam blizu, z našimi sorodniki in drugimi dušami, ki so povezane z nami. Stik naveže z angeli in našimi vodniki. Pri svojem delu uporablja različne tehnike. Te izvirajo iz znanj, ki jih je pridobila, ko je potovala in obiskovala številne kraje širom sveta: Korejo, Avstralijo, Afriko, Peru, Brazilijo, ZDA. Na svoji poti je Kim spoznala številne poglede na življenje ter se srečala z različnimi verovanji: od budizma in muslimanske tradicije pa vse do keltskega verovanja, indijanskih modrosti in različnih oblik šamanizma. S svojih potovanj je prinesla polno naročje modrosti in znanj različnih duhovnih tradicij. Zdaj svoje dragocene izkušnje uporablja pri svojem delu s posamezniki (t.i. »readingi«), s skupinami, na predavanjih in ob drugih priložnostih.

 

Na svojih individualnih pogovorih z vodniki-reading Kim dovoli Angelom in dušam, da nežno govorijo skoznjo in tako prenese sporočila, ter vam pomaga pri odločitvah na vaši življenjski poti. Vsak reading je drugačen, kot je vsaka oseba drugačna. Readingi ne pomenijo branja neke začrtane in nespremenljive poti v prihodnosti, gre bolj za odločitve v sedanjem trenutku, ki bodo oblikovale vašo prihodnost. Na vaše odločitve pogosto vplivajo pretekla življenja in ponavljajoči se vzorci, ki jih nosimo v sebi. Kim vam jih pomaga ozavestiti in jih spremeniti. S tem se spreminja tudi vaša prihodnost. Reading traja eno uro in je v angleškem jeziku, lahko je sprotno prevajanje. 

 

NAROČITE SE NA INDIVIDUALNI POGOVOR Z VODNIKI - READING:
https://calendly.com/kimspirational/individualni-reading/?month=2019-05

CENA: 75€

Uporabite lahko tudi video klic ( Skype, Facebook ).

Individualni reading je enako učinkovit!

 

INFORMACIJE:

gsm: 040 90 66 90

email: kimspirational.slove@gmail.com

Prijava na e-novice: https://centerastera.us15.list-manage.com/subscribe?u=710a70e894f93194420de49f0&id=d95ece496dKimspirational ®

Jasnovidka in rojena medij

Angelski terapevt

Šamanka

Duhovni učitelj
Priporočila staršev, podjetnikov, učiteljev in ravnatelja...

 

Damijana R.:

Že prvo srečanje s Kim lani septembra je bilo čarobno. Izžareva neverjetno ljubezen in mir. Udeležila sem se skupinskega readinga, kjer nas je bilo okoli 20. Kim je resnično kanal in doživeti  povezovanje z našimi vodniki, je bila resnično enkratna izkušnja. Že takrat sem se odločila, da bom šla k njej na individualni reading.

 

In sem šla in s sabo peljala tudi svojo 22-letno mlajšo hči, ker sem želela, da vidi in občuti, da nikoli nismo sami in je vedno nekdo ob nas. Prav tako sem želela, da spozna svojo mamo še malo drugače, kot je je navajena. Kim hčere nisem napovedala, vendar že takoj ko je stopila v prostor, je rekla, da je vedela, da bom pripeljala še nekoga s seboj. In se je povezala z mojima vodnikoma in sem postavljala vprašanja in obenem dobivala odgovore. Odgovore sem dobivala tudi na vprašanja, ki jih sploh nisem glasno izgovorila. Verjamem v energije, ki nas vodijo, vendar ne verjamem "kar na slepo". Pri Kim nisem začutila nobenega dvoma, prav tako niti za trenutek nisem pomislila, da bi lahko bila kakšna manipulacija ali bi bilo vse skupaj plod mojega uma in domišljije. Povezava z vodniki je tako neposredna in močna, da odpade vsak dvom. Moram povedati, da je bilo srečanje z enim od mojih vodnikov tudi zelo čustveno, zame in za mojo hči.  Ko naši vodniki spregovorijo o ljudeh in dogodkih iz preteklosti, so to stvari, ki jih ne ve nihče, razen nas samih. Meni osebno takšno srečanje pomaga razumeti določena stanja ali situacije v življenju in mi hkrati pomaga poiskati poti.

Moja hči je bila tako navdušena, da je šla h Kim še enkrat. Tudi jaz grem še zagotovo.

 

Petra A.:

Kim si je v svojem čarobnem kotičku, v katerem takoj začutiš močno, podporno energijo, vzela čas samo zame - posvečen čas. Dala mi je občutek, da je tam samo zaradi mene in mojih vprašanj, s katerimi sem prišla, ker so glodala moje srce. Brez pretiravanja lahko rečem, da je bila prva, ki je resnično želela, da dobim odgovor, po katerega sem prišla, ker je čutila, da sem nanj pripravljena - šla je v bistvo, ni ovinkarila. Resnično sem ji hvaležna, ker mi je odstrla še zadnje dvome glede teme, ki me je omejevala in obenem učila rasti zadnjih 14 let. Uživala sem, jokala in se smejala - saj je bila resnica, ki mi jo je Kim predala, moji duši tako znana, a do tega snidenja že nekaj časa zakopana. Namaste, Petra

 

Gregor F.:

Najprej se moram še enkrat prav lepo zahvaliti Kim, njenim prednikom, angelom, vodnikom in vsem ostalim, ki so bili včeraj prisotni na "reading-u" in seveda tudi vam, ki ste vse skupaj to omogočili. Iskreno hvala in globok poklon vsem. Zavedam se vpliva duhovnega sveta na naš fizični svet, toda do včeraj si nisem mislil oz. čutil, da je lahko ta vpliv tako močan.

V zvezi s Kim bi rad povedal, da čutim globoko spoštovanje in hvaležnost do Kim... čutim da ima zelo nežno, mehko, prijetno, lahkotno energijo, zato se sploh ne čudim, da me je pot pripeljala do nje. Kim, hvala lepa za res čudovito izkušnjo readinga in za priložnost, da sem dobil nove poglede, nove uvide na zadeve na katere doslej sploh nisem bil pozoren, vendar se je izkazalo, da so v mojem življenju ključnega pomena.

Sedaj se počutim veliko bolj umirjeno, saj sem ozavestil tisto kar je bilo v tem trenutku potrebno, tako da mi je bolj jasno zakaj je tako kot je. Sedaj je vse drugače, drugače gledam na določene stvari, drugače jih občutim, drugače jih zaznavam...

Za mene je bila to res zelo globoka izkušnja. Hvala Kim.

 

Andreja M.

Je biti starš, res najtežja služba na svetu? Res je. Ni samo lepo, je tudi težko. Težko je zato, ker pogosto ne razumemo lastnih otrok. Jim težko sledimo. Pa ni problem v njih. V nas je. Tudi pri meni je bilo tako. Pa sem iskala rešitve in razlage. In na poti spoznala Kim in njene delavnice. Nato je marsikaj dobilo smisel. Z njeno pomočjo sem spoznala, da otroci živijo drugače kot mi. Da niso prišli na svet, da nam bodo sledili, ampak nas nadgradili. Ja, mi smo starši, mi vzgajamo in mi učimo. Oni, pa nam odpirajo oči. Kim je prestavila načine kako spoznati lastnega otroka, kako lahko mirno komuniciramo in dosežemo cilj. Kako lepše je družinsko življenje, če otroku dovolimo, da sledi svojemu namenu in vemo, kako ga pravilno podpreti na tej poti. Lažje je ko ugotoviš, da nisi sam pri iskanju odgovorov in lažje je, ko ti nekdo kot je Kim, razloži kako prisluhniti otroku. 

 

Cita M. K.

V primerjavi z včasih, so danes otroci drugačni. Bolj so zvedavi, bolj so odprti, absolutno več vedo. In dejstvo je, da je danes tudi čas drugačen, kot je bil včasih. In ta čas, harmoničnemu razvoju otrok ni najbolj naklonjen. Kako uskladiti vso to znanje, po drugi strani pa izredno šibko zavedanje telesa današnjih otrok, nam tako staršem kot vzgojiteljem, učiteljem lahko predstavlja izziv. Razumevanje je pot k rešitvi. In tukaj pomaga Kim, s svojim vedenjem in uvidi odgrne tančico, ki je včasih ne opazimo. Nas usmeri in ponudi preproste rešitve kako pomagati otrokom, ki se soočajo  z različnimi izzivi, tako doma kot v šoli.

 

Saša S

Kim sem spoznala po priporočilu človeka, ki ga zelo cenim. Na osebni posvet sem šla brez posebnih pričakovanj,  brez vnaprej pripravljenih vprašanj, ki bi me zanimala, preprosto sem šla  iz radovednosti, ker me področje njenega poslanstva od nekdaj zanima. Kar sem doživela je bilo neverjetno, tako živo, tako resnično... 

Spoznala sem izjemno simpatično in toplo gospo, ki me je v eni uri pustila brez besed. Vprašanje, katerega sem ji morala zastavit, sem našla takoj. Ko sem kasneje razmišljala, je bilo pravzaprav  samoumevno, da bom izpostavila prav to vprašanje, zato, ker je bila ta točka tudi najbolj boleča v moji duši. Govorim o odnosih. Odnosih, ki nas najbolj zaznamujejo. To so odnosi s starši. Dejstva, ki mi jih je Kim povedala, so bila zame zelo boleča, hkrati pa zelo zdravilna. Dobila sem odgovore na čisto vse kar mi je predstavljalo določene situacije nerazumljive. In mozaik se je sestavil. Od Kim sem odšla čustveno izžeta, z zlomljenim srcem, ki se je čudežno zacelilo in ozdravil v nekaj dneh. Našla sem mir v duši. 

Vzorci, ki jih imamo od staršev so lahko pogubni za nas, če ne znamo izstopiti iz kolesja. Zato je meni kot staršu glavno poslanstvo, da sta moji hčeri srečni in srčno kulturni. Enaki vzgojni prijemi pri obeh, vodijo v določenih situacijah do popolnoma nerazumljivih reakcij. Kim mi je razširila obzorja, z jasnimi sporočili, kako otroku pomagati (oz. sebi), kakšni prijemi so za posameznika dobrodošli takrat, ko ljubezen, lastne vrednote in izkušnje niso dovolj. In rezultati so vauuu. Pri nas teče prav gladko, imamo se radi in delamo na iskrenih, odprtih odnosih. Otroci so res naši največji učitelji. 

Z velikim veseljem in odprtim srcem sprejemam sporočila, ki jih Kim prenaša in jih tudi udejanjam. Svoje izkušnje rada delim s prijatelji in jim priporočam obisk pri Kim. Resnično sem hvaležna, da sem jo spoznala in bila deležna njenega daru in brez dvoma bo ostala v mojem življenju.

 

Rajko B.

Za srečanja s Kim dajem priporočilo kot bivši ravnatelj in pomočnik ravnatelja na srednji šoli ŠCPET, kjer je Kim izvedla nekaj srečanj in delavnic. Kim res pomaga ljudem pri medsebojnih odnosih. Kot sedanji ravnatelj Waldorfske šole, kjer zelo uspešno dela z nekaj učitelji in starši. Kim je prava oseba za pogovore med starši in otroci, ter vodstvom.

 

Maja in Marjan V.

Kim je srčna oseba, ki čuti, kakšne so resnične potrebe posameznika. V posamezniku zna, ne glede na njegovo zgodovino, poiskati svetle točke, in mu svetovati, kako lahko postane najboljša "izvedba" sebe. Kot starša sva ji z možem neizmerno hvaležna, saj vidi najino hči takšno, kot resnično je, in nama tako zna svetovati, kako jo lahko ohranjava radostno in povezano s samo seboj. To pa je tisto, kar za naju zares šteje.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi