Logo MojaObčina.si

Vrhnika

DANES
30°C
14°C
JUTRI
27°C
17°C

"ČAS ZAME" - Predstavitev Svetlobnega Vodnika KREIRAM SKOZI 2019.

Organizator: Kulturni klub Orfej
Vstopnina: Prostovljni prispevki
Prostovoljni prispevek namesto vstopnine.

ČAS ZAME je naslov cikla dogodkov, ki se enkrat mesečno odvijajo v Kulturnem klubu Orfej in so namenjeni ODKRIVANJU IN PREBUJANJU SEBE.

V mesecu decembru bomo ČAS ZAME namenili odkrivanju Svetlobnega Vodnika - KREIRAM SKOZI 2019. 

Kot popotniki življenja bomo odkrivali vsak zase... 

Kdo smo v tem trenutku in kam potujemo?

Kam želimo, resnično želimo?

Kaj čutimo in koliko si pustimo občutiti?

Koliko smo zavestni v svojem koraku in v misli?

Ali se znamo zares ustaviti in začutiti sebe in svojo izjemno moč, strast, kreativnost?


Kaj je Svetlobni vodnik in komu je namenjen?


Svetlobni vodnik je 
rokovnik, ki ni samo in zgolj rokovnik, je mnogo več! Je učbenik, knjiga, motivator, koledar, sopotnik in prijatelj... Namenjen tebi, da z njegovo pomočjo in napotki vzpostaviš povezavo z deli sebe, ki te peljejo po poti širitve zavesti in razumevanja svoje izvorne narave. 

Ustvarjen je za to, da te spomni, kdo si in kaj pomeni živeti v toku, se uglasiti s svojo naravo in postati »Svetlobnik«, »Svetlobnica« oz. zavesten/na in lahkoten/na kreatorka svojega življenja. 

Morda se tole sliši zelo učeno, ja … morda res, vendar je v resnici stvar bolj preprosta, kot se zdi. Na tebi pa je, da sprejmeš svojo odločitev in stopiš na to pot. SVOJO POT! 

 

Na dogodku bo Ana Kolenc, univ.dipl.prav, certificirana učiteljica hatha joge, svetovalka za kvaliteto življenja - Avtorica knjige in programa Svetlobni vodnik

delila svoje izkušnje, delila pogled na življenje, ki je lahko drugačno, lahkotno in izpolnjeno, na koncu pa bo odvodila tudi skupno meditacijo za vse udeležene. Všečkaj objavo

Oglejte si tudi